ΕΠΣ Ηλείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ – ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 0 – 1: «Καθάρισε» ο Γούρμος!

Ακούστε το άρθρο

Ένα γκολ του έμπειρου  Βαρδαίου επιθετικού Ανδρέα  Γούρμου στο 63΄, ήταν αρκετό για να κάμψει την αντίσταση του τοπικού Ολυμπιακού Ζαχάρως, κρατώντας έτσι τη φιλόδοξη Δόξα Ν. Μανωλάδας σε τροχιά πλει – οφ ανόδου! Αντίθετα  με τους γηπεδούχους, οι οποίοι  παρότι παίζουν καλά, δεν μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα! Όπως προχθές,  όπου στάθηκαν καλά, και  μάλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν πρώτοι στο α΄ μέρος με τον Κόσσυφα)! Τελικά στο 63΄μίλησε η εμπειρία, όταν Παπαδάτος και Ασημακόπουλος έπαιξαν ωραία το ένα – δύο, με τον τελευταίο να βρίσκει ωραία  στο σημείο του πέναλτι το Γούρμο, και αυτός νίκησε τον Θαν. Αλεξανδρόπουλο, κάνοντας το 1 – 0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ!  Καθώς  η πίεση  που άσκησε στη συνέχεια η Ζαχάρω, έχοντας δυο καλές στιγμές με τους  Γ. Κουρούβανη και Κ. Μαντά,  δεν  έφερε ,  αποτέλεσμα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλεξανδρόπουλος Θ., Νικολόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Αλεξανδρόπουλος Φ., Κουτσογιαννόπουλος, Γκούσκος, Κόσσυφας(46΄Μαντάς),  Οικονομίδης, Γ. Κουρούβανης(62΄Σάλλα), Μπιμπής,  Μπενάλντο(75΄Σταμόπουλος).

ΔΟΞΑ : Κανελλόπουλος, Παντελής , Μαργαρώνης(73΄Κολτσίδας) , Σιούλας, Λιούρης, Πυρρής, Δημητρόπουλος,  Μηλαδόπουλος (65΄Σδρόλιας), Ασημακόπουλος(84΄Χοτζάι), Παπαδάτος(89΄Νεκίτι),  Γούρμος.

Όλη η επικαιρότητα