ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιακός Ζαχάρως: «Εμείς είμαστε ελεύθεροι…»!

Μετά τα όσα προηγήθηκαν στη Ζαχάρω…, ανάμεσα στην απερχόμενη διοίκηση και αυτούς που ενδιαφέρονται για την ομάδα, τη «σκυτάλη» πήραν δέκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ζαχάρως, έβγαλαν δημόσια επιστολή, με την οποία υποστηρίζουν ότι οι συμφωνίες που έγιναν το καλοκαίρι, είχαν τον όρο ότι με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θα μείνουν ελεύθεροι.

Την επιστολή, υπογράφουν οι παίκτες: Ντίνος ΚύτταρηςΓιάννης Καπετανάκης, Σάκης ΤζανέτοςΦώτης ΠαναγόπουλοςΦλοριάν ΣκοζάιΜάριος ΤσίτσοςΓιώργος ΚαλαντζήςΤάκης Πλατής, Κώστας Κατελούζος και Διονύσης Κακολύρης.

Αναλυτικά  η επιστολή:

«Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις, εμείς οι δέκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ζαχάρως, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Ζαχάρως, αλλά και τα μέλη του συλλόγου, ότι η συμφωνία μας με τον Πρόεδρο Γιώργο Μπάδα, είχε τον όρο ότι με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θα μείνουμε ελεύθεροι. Επειδή είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία που είχαμε, αλλά και τη συνέπεια της διοίκησης απέναντί μας, οφείλουμε προκειμένου να μην υπάρξουν παρερμηνείες, να επιβεβαιώσουμε τα λεγόμενα του κ. Μπάδα και να αναμένουμε την τήρηση των συμφωνηθέντων».

Όλη η επικαιρότητα