Γ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Ερμιονίδα 1-1: Άξιζε τη νίκη!

Ακούστε το άρθρο

Στις καλές του εμφανίσεις επέστρεψε παίζοντας στην έδρα του κόντρα στην πάντα δυνατή Ερμιονίδα ο Ολυμπιακός Ζαχάρως! 

Μπορεί δε να έμεινε στο 1 – 1, όμως αδικείται από το σκορ του αγώνα, ιδίως στην επανάληψη, όπου ήταν πολύ καλύτερος και είχε ευκαιρίες έως το 80΄. Καθώς μετά «πρωταγωνιστής» ήταν ο γνωστός  και μη εξαιρετέος διαιτητής  Καζάνας από την Αιτωλοακαρνανία, που έκανε τα δικά του, όπως  πριν 15 ημέρες στον Πύργο και στο ματς, Πανηλειακός – Πανγυθεατικός αφήνοντας και τις δυο ομάδες στο φινάλε παραπονούμενες!

                                   Οι φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:

Μόλις στο 8΄ο «δαιμόνιος» σε  ολο το ματς Παπακωνσταντίνου, έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά  και «κεραυνοβόλησε» τον Καπετανάκη(1-0). Στο 10΄ωραίο γυριστό σουτ του Φ. Παναγόπουλου έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 18΄φαουλ του Εσκουδέρο πέρασε σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καπετανάκη!  Όμως προοδευτικά η Ζαχάρω πίεσε, και αφού στο 35΄ο γκολκίπερ Κύρου έπεσε στα πόδια του Φ. Παναγόπουλου και γλύτωσε το γκολ, στο 40΄μ από γύρισμα του Κατσιώλη ο Φ. Παναγόπουλος με γυριστό βολέ πέτυχε ένα  γκολ για όσκαρ και (1 -1 )! Χωρία κάτι άλλο μέχρι τη λήξη του α΄ μέρους! Όμως στην επανάληψη  η Ζαχάρω μπήκε  φουριόζα, και είχε δυο  ανεπανάληπτες  ευκαιρίες για το 2 – 1 στο 47΄και 49΄ με τον Κανάνι! Στην πρώτη σούταρε  σύριζα άουτ στην απέναντι γωνία σε κενή εστία, και στη δεύτερη φάση, πλάσαρε άουτ  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, επίσης σε κενή εστία! Στο 58΄η Ερμιονίδα  είχε καλή στιγμή με τον σκόρερ Παπακωνσταντίνου, και στο 60΄ο Φ, Παναγόπουλος μ δε πρόλαβε τη μπάλα φάτσα με το τέρμα! Στο 70΄ ωραίο  βολέ του Τζανέτου έφυγε  σύριζα άουτ από το «Γ» του Κύρου, ενώ στο 75΄ κοντινή κεφαλιά του Καλαντζή δε είχε τύχη! Στο 80΄ ο διαιτητής Καζάνας  απέβαλε με αυστηρή κόκκινη κάρτα τον Καλαντζή, για μαρκάρισμα πάνω στον Εσκουδέρο, ο οποίος  αντίκρισε στην ίδια φάση,   δεύτερη κιτρίνη και αποβλήθηκε και αυτός!  Έκτοτε  δεν παίχτηκε… ποδόσφαιρο, και ευτυχώς  που έληξε έτσι!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ: Καπετανάκης, Γκούσκος,  Κατελούζος, Τσίτσος, Καπλάνης ,  Καλαντζής , Κανάνι(λ.τρ.  57΄ Παπαδόπουλος ), Τζανέτος(80΄ Μπιμπής), Κατσιώλης(66΄ Κακολύρης),  Παναγόπουλος, Σκοζάι.

Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:  Κύρου, Παναγόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Καρούσης, Μπαβέλης, Μερκούρης(46’ Μερτύρης), Κοτσιαρίδης, Μπαρμπεντο, Παπακωνσταντίνου(91΄Δεστές)μ Εσκουδέρο, Φερνάντεζ(85΄ Μισούδης).

Όλη η επικαιρότητα