ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Γλιτώνει το χειρουργείο ο Δ. Κατσιώλης !

Μέσα στην ατυχία του,  ο παίκτης του Ολυμπιακού Ζαχάρως Δημήτρης Κατσιώλης στάθηκε τυχερός, καθώς φαίνεται ότι θα γλιτώσει το χειρουργείο.

Πάντως στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου και μεταφέρθηκε αρχικά το βράδυ της Κυριακής, του τοποθετήθηκε γύψος,  και χρειάστηκε να υπογράψει ο ίδιος, για να φύγει (υποχρεωτικά δυο μέρες πρέπει να νοσηλευτεί). Και να φύγει από την Αμαλιάδα, για να νοσηλευτεί στην Κυπαρισσία, προκειμένου να βρίσκεται πιο κοντά στον πατέρα του, ο οποίος περνάει μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Κάταγμα περόνης είναι η διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας για τον άτυχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ζαχάρως, Δημήτρη Κατσιώλη. Ο Κατσιώλης, στο 53΄του σημερινού παιχνιδιού στο Λαντζόι, πεσμένος στο έδαφος, είδε τον τερματοφύλακα του Ενιπέα άθελά του να πέφτει πάνω του, λίγο πάνω από τον αστράγαλο και να του προκαλεί κάταγμα.Φυσικά, ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ηλείας, είναι στο πλευρό του, με αμέτρητες τις δηλώσεις συμπαράστασης και τις ευχές. Πρώτος ο προπονητής του Ξενοφώντα Ντέγιαν Μιλοσέσκι, έγραψε: «Εύχομαι και αυτή τη δοκιμασία να την περάσεις γρήγορα και να επιστρέψεις δυνατός. Ταχεία ανάρρωση!».

Ευχαριστήριο… αλλά και παράπονα από τους παράγοντες της Ζαχάρως!

Ο άνθρωπος που πρώτος έτρεξε να φροντίσει για τον ποδοσφαιριστή του, ήταν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Μπάδας, ο οποίος είχε στο πλευρό του τον πολύ γνωστό μας τεχνικό, και  ποδοσφαιρικό «πατέρα»  του Δ. Κατσιώλη, κ. Άρη Ρουμελιώτη. Ο Γιώργο Μπάδας, μιλώντας στην «Πατρίς – Σπορ» ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηλία Ντόκο  με το ταξί, ο οποίος μετέφερε τον ποδοσφαιριστή μας στο νοσοκομείο στην Αμαλιάδα από το γήπεδο του Λαντζοίου, και στη συνέχεια  έμεινε να περιμένει, προκειμένου να φύγει ο ποδοσφαιριστής μας,  και να τον μεταφέρει στην Κυπαρισσία. Επίσης με την ευκαιρία ,  θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του Ενιπέα. Αντίθετα με τη διοίκηση, εκφράζω τα παράπονά μου για μερίδα μεμονωμένων φιλάθλων από το Λαντζόι, οι οποίοι είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά σε βάρος φιλάθλων από τη Ζαχάρω,  οι οποίοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Αναγκάστηκα να φύγω από την εξέδρα για να μην συμβούν χειρότερα. Θεωρώ απαράδεκτο το 2019 να συμβαίνουν στα γήπεδα αυτά τα πράγματα». Από την πλευρά του ο κ. Άρης Ρουμελιώτης μιλώντας στην Πατρίς – Σπορ ανέφερε: «Είναι κρίμα αυτό που συνέβη στο Δ. Κατσιώλη! Την ώρα μάλιστα που ο πατέρας του δίνει τη δική του μάχη… για να κρατηθεί στη ζωή, εξ αιτίας μιας σοβαρής του ασθένειας!  Πρόκειται  για ένα εξαίρετο και μορφωμένο παιδί(τελειόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας), το οποίο το έχω δίπλα μου από πολύ μικρό σε ηλικία! Έχοντας ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από την δική μου ακαδημία, ενώ ως φοιτητής στην Αθήνα, αγωνίστηκε και στην  ισχυρή τότε Δ΄ εθνική! Κατόπιν έχω  συνεργαστεί για τέσσερα χρόνια στον Κένταυρο Μαγούλας, και δυο χρόνια στην ομάδα του χωριού του,  τον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας, πριν «χωρίσουν» οι δρόμοι μας. Εμένα για τον Α.Ο. Μακρισίων, και του Δημήτρη για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως! Ευχαριστώ και εγώ όλους όσους μας βοήθησαν, και ιδιαίτερα τη διοίκηση του Ενιπέα, και ιδιαιτέρως τον κ. Ηλία Ντόκο με το ταξί του, που απέδειξε, ότι υπάρχουν ακόμα στη ζωή  ΑΝΘΡΩΠΟΙ, και εύχομαι στο Δημήτρη να επιστρέψει σιδερένιος και πάλι στα γήπεδα!».

Όλη η επικαιρότητα