Γ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως: H μέρα της κρίσης!

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα στις 12 μ. μ. στο καφενείο Αδαμόπουλου στην κεντρική πλατεία της Ζαχάρως,  θα είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων αναφορικά με το μέλλον του τοπικού Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά το διάλειμμα ενός έτους στην Γ’ Εθνική, επιστρέφουν στην Α1 κατηγορία και η επερχόμενη Γ.Σ. θα είναι καθοριστικοί για το μέλλον τους. Αυτή την στιγμή στο προσκήνιο δεν υπάρχει κάποια πρόταση για την διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά, και πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση  που θα κρατήσει  ο Γιώργος  Μπάδας , ο οποίος φαινομενικά τουλάχιστον έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται κάποια έκπληξη !  Οι διοικητικές λοιπόν  εξελίξεις στη Ζαχάρω, θα είναι και αυτές οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Μπάδας, έχει δηλώσει ότι δεν αφήνει κανέναν παίκτη να φύγει μέχρι να αποχωρήσει. Αυτό το εύλογο χρονικό διάστημα, οριοθετείται μέχρι την προσεχή Κυριακή, οπότε και είτε εκλέγεται νέα διοίκηση στον Ολυμπιακό Ζαχάρως και ξεκινούν οι συζητήσεις με παίκτες, είτε ο σύλλογος συνεχίζει “ακέφαλος”, με τον Γ. Μπάδα να παραιτείται, οπότε και οι παίκτες μένουν ελεύθεροι και συζητούν με άλλες ομάδες.

Γ. Μπάδας: «Για  να μείνω θα πρέπει να υπάρξουν εγγυήσεις!

Πάντως τις τελευταίες ώρες φαίνεται να υπάρχει μια κινητικότητα από πλευράς του δραστήριου προέδρου της ομάδας, Γιώργου  Μπάδα! Μιλώντας σχετικά στη στήλη τόνισε: «Είναι γεγονός ότι οσο πλησιάζουμε  προς την Κυριακή, δέχομε πολλές  πιέσεις από φίλους και ανθρώπους που αγαπούν τον Ολυμπιακό, να επιστρέψω στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού Ζαχάρως! Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρεπει να βρεθεί μια ομάδα ικανών παραγόντων με όρεξη και διάθεση για προσφορά, ώστε να  μην επαναληφθεί το περσινό πάθημα, όπου στο τέλος είχαμε μείνει δυο – τρείς παράγοντες»!

Όλη η επικαιρότητα