Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Ιστορικό ντέρμπι  σήμερα με Πανηλειακό!

Στην έδρα του επιστρέφει σήμερα ο Ολυμπιακός  Ζαχάρως, ο οποίος στα  πλαίσια της 6ης  αγωνιστικής του 7ου  ομίλου  της Γ΄  εθνικής,  υποδέχεται  τον Πανηλειακό, στο πρώτο για φέτος Ηλειακό ντέρμπι! 

Ο σημερινός εντός έδρας, όπως είναι φυσικό  βρίσκεται στο επίκεντρο στις τάξεις του Ολυμπιακού Ζαχάρως. Καθώς είναι μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της ομάδας , με τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά! Όπως άλλωστε  όλα  τα Ηλειακά ντέρμπι, με τις εδρες να μην παίζουν… κανένα ρόλο.

Οι «νεοφώτιστοι» του Άρη  Ρουμελιώτη που προέρχονται από δυο συνεχόμενες ήττες(Σπάρτη , Ερμιονίδα), θέλουν πολύ να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας πως ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα έχει πολύ θετικές συνέπειες και βαθμολογικά καθώς και στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Ο στόχος αυτός κάθε άλλο παρά εύκολος είναι, καθώς απέναντι υπάρχει ο Πανηλειακός που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και που πηγαίνει στη Ζαχάρω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οσο για την προετοιμασία του Ολυμπιακού Ζαχάρως, αυτή ολοκληρώθηκε με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Σκούρτα, και φυσικά τον Γ. Ηλιόπουλο, που πλέον αποτελεί παρελθόν!

Όλη η επικαιρότητα