Ολυμπιακός Ζαχάρως: Κάτι τρέχει με τον Κλάδη

Στην Ζαχάρω, καλεσμένος της διοίκησης του τοπικού Ολυμπιακού βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Κλάδης.

Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας και αρκετών άλλων ομάδων όπως η Καλαμάτα κλπ έδωσε το «παρών» σε δείπνο με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» της Ηλείας ωστόσο δεν είμαστε σε θέση ακόμα να γνωρίζουμε αν η συζήτηση ήταν εντελώς φιλική η περιστράφηκε γύρω από ένα πλαίσια πιθανής συνεργασίας για τη νέα χρονιά σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός μέσω της ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, ως γνωστόν η ΓΣ της περασμένης Κυριακής αναβλήθηκε, με τον Γιώργο Καριώρη  ο οποίος φέρεται να εκπροσωπεί ενδιαφερόμενο να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου, έδωσε μια εβδομάδα προθεσμία και συγκεκριμένα έως την ερχόμενη Κυριακή προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες που απαιτούνται αλλιώς μπορεί να αποσύρει και το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Καριώρης  έχει εξασφαλίσει και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για το ξεκίνημα της ομάδας, ενώ έχει έρθει και σε επαφή ποδοσφαιριστές, έχοντας δεσμευθεί ότι όσοι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα μείνουν ελεύθεροι, καθησυχάζοντάς τους με τον αυτόν τον τρόπο.