ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Κρίσιμη Γ.Σ. την Τετάρτη

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται ο ιστορικός Ολυμπιακός  Ζαχάρως, με μοναδικό παρανομαστή, τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 κατηγορία, δίνοντας τέλος στη φημολογία περί του αντιθέτου:

Ήδη το κλίμα στη Ζαχάρω ύστερα από την πρωτοβουλία Καριώρη είναι καλό, και φαίνεται να υπάρχει θετική ανταπόκριση από τον κόσμο και τους φίλους της ομάδας, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.!  Έτσι έχει προγραμματιστεί για  την Τετάρτη 22 Ιουλίου  και ώρα 6 μ. μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως , η εκλογική συνέλευση, προκειμένου να ψηφιστεί η νέα διοίκηση. Είναι ίσως… η πιο καθοριστική Γ.Σ.  για το μέλλον της ομάδας, η οποία μετά τον υποβιβασμό της από τη Γ΄ εθνική, επιδιώκει ένα νέο  ξεκίνημα!

Μάλιστα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με παίκτες, ενώ ήδη έχουν γίνει επαφές με τον  τεχνικό Άρη Ρουμελιώτη, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας , ενώ στα πλάνα βρίσκεται και η συμμετοχή στο τεχνικό επιτελείο του Σταύρου Μεντή, καθώς  στόχο είναι και η οργάνωση της Ακαδημίας, η οποία θα αποτελέσει το «σκαλοπάτι» των νεαρών παικτών για την πρώτη ομάδα.

Όλη η επικαιρότητα