Γ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Με ενθουσιασμό στα Βραχνέικα!

Με ανεβασμένη ψυχολογία, από τα δυο θετικά αποτελέσματα, με Τσιλιβή για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, και την πρόκριση του κυπέλλου στο Ενωσιακό κόντρα στην ιστορική Θύελλα Πύργου, συνέχισαν χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού Ζαχάρως  την προετοιμασία τους, ενόψει της συνέχειας  του πρωταθλήματος,  και του  Κυριακάτικου  ματς στα Βραχνέικα!

Ένα πολύ κομβικό ματς για τους «ερυθρόλευκους»  του Ντ. Παναγιωτακόπουλου, καθώς η ομάδα δεν τα παρατά, ιδίως μετά τη  νίκη της περασμένης Κυριακής με το Τσιλιβή,  αλλά  και την εμφάνιση που παρουσίασε στο παιχνίδι αυτό.  Ελπίδες παραμονής μπορεί βέβαια να υπάρχουν μόνο μαθηματικές αυτή την ώρα, αλλά στη Ζαχάρω  είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν   όλα τα παιχνίδια,  με το ταμείο να γίνεται στο τέλος. Και επειδή στην Ελλάδα ζούμε…, κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει!!! Έτσι όλο το βάρος πέφτει στα Βραχνέικα, όπου ο στόχος μας είναι πάση – θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορούμε να πάρουμε, αν είμαστε σοβαροί και αγωνιστικά πειθαρχημένοι, παίζοντας με ψυχή και πάθος, όπως στα τελευταία ματς, τόνισε χθες ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μπάδας, ο οποίος παράλληλα, «χτενίζει» την αγορά για έναν «καθαρόαιμο» επιθετικό, που θα κάνει φυσικά και τη διαφορά…, μέσα στην ομάδα!

                          Η Π.Ε./ΕΠΟ απάλλαξε την ομάδα!

Η Π.Ε./ΕΠΟ με απόφασή της, απάλλαξε  το εγκαλούμενο σωματείο,  με την επωνυμία Ολυμπιακός Ζαχάρως της αποδιδόμενης σε αυτό πειθαρχικής παράβασης που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 08/12/2019 (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961-Ολυμπιακός Ζαχάρως).

Όλη η επικαιρότητα