ΕΠΣ Ηλείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ – Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΑ 1 – 0: Όποιος έβαζε το γκολ…

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη που η αξία της θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος, πήρε το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα του ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, απέναντι  στον δυνατό Α.Ο. Μακρισίων, που όμως προχθές δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα! Οι «ερυθρόλευκοι»  επικράτησαν με 1 – 0 στο ντέρμπι της επαρχίας Ολυμπίας , έχοντας την υπεροχή  από την αρχή  του ματς, και είχαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τους  Κόσσυφα και Μπιμπή στο 2ο μέρος και για άλλα γκολ ! Στο πρώτο μέρος πάντως το ματς ήταν ισορροπημένο,  και φάνηκε ότι όποιος έβαζε  το γκολ θα κέρδιζε! Κάτι που έγινε στο 47΄, όταν από ασιστ του Μπιμπή στον Οικονομίδη, αυτός πρόλαβε την έξοδο του  Τσάμπρα , κάνοντας το τελικό 1 – 0!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλεξανδρόπουλος Θ., Κουτσογιαννόπουλος, Χριστόπουλος , Αλεξανδρόπουλος Φ., Σπηλιωτόπουλος , Γκούσκος, Κόσσυφας (92΄ Σταμόπουλος), Οικονομίδης,  Κουρούβανης (73΄ Λαμπρόπουλος), Μπιμπής(87΄Δρές ),  Μπενάλντο.

ΜΑΚΡΙΣΙΑ: Τσάμπρας , Ηλιόπουλος Γ., Ηλιόπουλος  Φ.(7 0΄ Πετρόπουλος ) ,Διονυσόπουλος, Τσίτσος , Μπαλαούρας , Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Μάζης (83΄ Κύτταρης ), Μπατζάκας.

Όλη η επικαιρότητα