Ολυμπιακός Ζαχάρως: Σε δύσκολη καμπή μετά τον υποβιβασμό!

Η  απόσυρση του ενδιαφέροντος της πλευράς που εκπροσωπούσε ο Γιώργος Καριώρης, και η οριστική αποχώρηση του βασικού χρηματοδότη και προέδρου της ομάδας, Γιώργου Μπάδα,  έχει δημιουργήσει αναστάτωση τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον οριστικό υποβιβασμό από πλευράς  της ΕΠΟ της ομάδας από τη Γ΄  εθνική, διαφάνηκε ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον που υπήρχε.

Καθώς ο Γιώργος Καριώρης,  είχε ξεκινήσει και επαφές με προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές. Συζήτησε άλλωστε στη Ζαχάρω με τον Κώστα Κλάδη, ενώ είχε συνομιλίες και με μεταγραφικούς στόχους Ηλείων  ποδοσφαιριστών, αλλά και κάποιους  από την περσινή ομάδα. Όμως ο οριστικός υποβιβασμός τα ανέτρεψε όλα!

 

Γ.  Μπάδας(Πρόεδρος ομάδας): «Την 1η Ιουλίου στο πρωτοδικείο»!

Ήδη  τα όργανα ξεκίνησαν… με τον απερχόμενο πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μπάδα να μεταφέρει στη στήλη την κρισιμότητα της κατάστασης!

« Θεωρώ πως ο ιστορικός σύλλογος μετά τον υποβιβασμό του από τη Γ΄ εθνική, και την απόσυρση  του ενδιαφέροντος από πλευράς της ομάδας που εκπροσωπούσε ο κ. Γιώργος Καριώρης, κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε, να βρεθεί μια «ανάσα» από τη διάλυση! Κάτι που φυσικά δεν το θέλει κανείς από εμάς που αγαπάμε αυτόν το σύλλογο! Εγώ από την πλευρά μου με τους συνεργάτες μου θα περιμένουμε μέχρι τέλος Ιουνίου που λήγει και η θητεία μας  , μήπως και υπάρξουν κάποιοι ενδιαφερόμενοι! Σε διαφορετική περίπτωση… την 1η Ιουλίου θα παραδώσουμε την ομάδα στο πρωτοδικείο! Δεν μπορούμε και δεν αντέχουμε, όπως τόνισα και στην πρόσφατη συνέντευξή μου στην εφημερίδα σας, εμείς οι λίγοι που οδηγήσαμε την ομάδα στη Γ΄ εθνική έως τη διακοπή του πρωταθλήματος, να συνεχίσουμε άλλο! Επιπλέον δε και οι παίκτες όπως άλλωστε έχουμε δεσμευτεί απέναντι στους ίδιους αλλά και τους γονείς τους, είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν όπου θέλουν την καριέρα τους, ευχαριστώντας τους, για όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας. Θέλω να πιστεύω και  το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, έστω και την ύστατη ώρα, να βρεθούν οι παράγοντες εκείνοι, που θα οδηγήσουν την ομάδα στην Α1 της ΕΠΣΗ τη νέα περίοδο»!