ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Τα δίνει όλα… για γκολτζή!

Ακούστε το άρθρο

Οι ερυθρόλευκοι της Ζαχάρως συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τον Σταύρο Μεντή, έχοντας όμως πολλές απουσίες, λόγω αυξημένων επαγγελματικών 5 – 6 παικτών!

που σημαίνει ότι η προετοιμασία διεξάγεται με εμπόδια, έχοντας την διαβεβαίωση όλων, ότι από την επόμενη εβδομάδα, θα λυθούν όλα τα προβλήματα!

Σε ότι αφορά το μεταγραφικό παζάρι, αφού προχώρησαν στην απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Χρήστου Παπαγεωργίου που μετά από δυο χρόνια αποχώρησε από τον Ενιπέα (ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί παλιότερα και σε Πανηλειακό, Κυπαρισσία – πρώτος σκόρερ Μεσσηνίας, Άρη Αρχ. Ολυμπίας), του επίσης έμπειρου γκολκίπερ Γιάννη Τσάμπρα που αποχώρησε από τον ΑΟ Μακρισίων και του ακραίου επιθετικού Παρασκευά Στροφύλλα (πέρυσι στον Αλφειό, πρόπερσι στον Κένταυρο Μαγούλας), έχουν αποκτηθεί ακόμα και οι: Χ. Κύτταρης(έμεινε ελεύθερος από τα Μακρίσια), καθώς και ο Δημ. Κατσιώλης(Απόλλων Ν. Φιγαλείας). Στα θετικά βέβαια,  και η παραμονή τελικά του Κώστα Οικονομίδη, ενώ το ίδιο πιθανότατα ισχύει και με τον Ανδρέα Σπηλιωτόπουλο, καθώς αρχικά και οι δυο είχαν ζητήσει να αποχωρήσουν!

Αντίθετα πολύ δύσκολα έως απίθανα για να παραμείνουν, είναι τα πράγματα για τον  Έλιοτ, καθώς και τον Μπενάλντο, λόγω εργασίας ο πρώτος και λόγω σπουδών ο δεύτερος! Έτσι είναι επιτακτική η ανάγκη της απόκτησης ενός έμπειρου και ικανού σκόρερ, και προς τα εκεί…, κινείται ήδη το Δ.Σ. με «μπροστάρη» πάντα τον καταξιωμένο παράγοντα και επιχειρηματία της πόλης, Γιώργο Μπάδα!

Όλη η επικαιρότητα