ΕΠΣ Ηλείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ – ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 0-1: Διπλασίασε τις νίκες και προκρίθηκε πανηγυρικά!

Ακούστε το άρθρο

Την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πανηγυρίζει από χθες ο Ξενοφών Κρεστένων που επικράτησε και στη Ζαχάρω, με 1-0 επί του Ολυμπιακού και με συνολικό σκορ 4-0 προκρίθηκε εμφατικά στον τελικό και περιμένει πλέον τον νικητή του ζευγαριού Νίκη Τραγανού – Αστέρας Αμαλιάδας για να μάθει τον αντίπαλό του.

Ο αγώνας

Μόλις στο 7’ ο Μπακατσέλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωνσταντόπουλος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, μετατρέποντας το υπόλοιπο παιχνίδι σε καθαρά τυπική διαδικασία. Στο 15’ ο Κουτρουμπής απομάκρυνε το φάουλ του Μπιμπή, ενώ στο 20’ ήταν η σειρά του Άλλα να σταματήσει τον Μπακατσέλο. Στο 30’ και πάλι ο γκολκίπερ του Ξενοφώντα νίκησε τον Μπιμπή που απείλησε με σουτ, με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Έλιοτ είχε δυο καλές στιγμές να σκοράρει όμως και πάλι ο Κουτρουμπής είπε «όχι», ενώ στην τελευταία καλή φάση του ματς, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλοσέσκι στο 75’ σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Άλλα, Ρηγόπουλος, Χριστόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Φ. Αλεξανδρόπουλος , Γκούσκος, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μπαρτσελό (65΄ Α. Αλεξανδρόπουλος), Μπιμπής, Έλιοτ

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Δημάκης (77΄ Γ. Παναγόπουλος), Αναμουρλίδης, Αλεξόπουλος, Κωνσταντόπουλος (65΄ Μυλωνάς), Π. Κουτσογιαννάκης (70΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Φ. Παναγόπουλος (55΄ Σ. Αντωνόπουλος), Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος

Όλη η επικαιρότητα