Μπάσκετ

Ολυμπιονίκης: «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Ακούστε το άρθρο

Τα παράπονα του για τις συνεχόμενες λάθος διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος του, έκανε γνωστά με τον πλέον επίσημο τρόπο η διοίκηση του Ολυμπιονίκη, εκδίδοντας την κάτωθι ανακοίνωση:

«ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Θα μπορούσε να ήταν τίτλος έργου, αλλά ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτό που συμβαίνει στην Αντρική Ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» τα τελευταία χρόνια. Σε μια ακόμα αγωνιστική συνάντηση (το ίδιο συνέβη και στον προηγούμενο αγώνα με την «Παναχαϊκή»), η ομάδα μας, που αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» για τον Όμιλό μας και αντικατοπτρίζει την σκληρή προσπάθεια όλων μας σε όλη την πορεία του, έπεσε θύμα «ανθρωπίνων» (διαιτητικών) λαθών. Αν και λυπούμαστε για την άνιση μεταχείριση εκ μέρους των διαιτητών, που είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν την αξίζουμε, δεν θα ασχοληθούμε με όσους επιζητούν να γίνουν πρωταγωνιστές, που ακόμα και αν το αξίζουν, χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα.

Για εμάς οι πρωταγωνιστές είναι και θα είναι οι παίκτες μας, που τους ευχαριστούμε από το βάθος της ψυχής μας για την χαρά που μας πρόσφεραν με την απόδοση τους εντός του γηπέδου. Η παρουσία τους ήταν καταιγιστική και επέδειξαν αγωνιστικότητα και επαγγελματισμό που είχαμε χρόνια να δούμε στην Αρχαία Ολυμπία! Αυτή είναι και η μοναδική απάντηση σ όλους αυτούς που νομίζουν ότι θα μας εμποδίσουν να προχωρήσουμε και να αναδείξουμε την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» στο οποίο υποτίθεται ότι στηρίζεται όλο το αγωνιστικό γίγνεσθαι, παγκοσμίως!

Τέλος, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους που γέμισαν το Κλειστό της Αρχαίας Ολυμπίας και υποστήριξαν με θέρμη τους παίκτες μας.

Ο Α.Ο. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» στηρίζεται μόνον στις Αρχές του «FAIR PLAY», πιστεύει στις αξίες του Ολυμπιακού και Αθλητικού Πνεύματος και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Όλη η επικαιρότητα