Ηλεία

Ολυμπία: «Έφυγε» ξαφνικά ο 48χρονος Δημήτρης Μίχος

efyge_xafnika_o_48hronos_dimitris_mihos.jpg

Την τελευταία του πνοή, σε ξενοδοχείο της Αθήνας, άφησε το απόγευμα της Τρίτης ο 48χρονος Δημήτρης Μίχος από την Ολυμπία. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη και πόνο στην οικογένεια και τους φίλους του, στην Ολυμπία, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Ο Δημήτρης Μίχος, επιστρέφοντας με την οικογένειά του από τη Βραζιλία – όπου έζησε και εργάστηκε για αρκετά χρόνια – δημιούργησε τη δική του επιχείρηση τουριστικών καταλυμάτων στην Ολυμπία. Τα σημάδια της οικονομικής κρίσης φάνηκαν γρήγορα και έτσι, αναγκάστηκε να τερματίσει τη λειτουργία της. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δε, εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, με σύμβαση ορισμένου χρόνου. 

Πριν λίγες ημέρες, «ανέβηκε» στην Αθήνα και το απόγευμα της Τρίτης, τα θλιβερά νέα του ξαφνικού θανάτου του, ταξίδεψαν στην Ολυμπία. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που παραγγέλθηκε, θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρχαίας Ολυμπίας, εκεί όπου, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί, θα πουν το τελευταίο αντίο και θα συνοδεύσουν τον Δημήτρη Μίχο στην τελευταία του κατοικία.

Ν.Σ.

  

Όλη η επικαιρότητα