Olympia Forum

Olympia Forum: Ένα συνέδριο παγκόσμιας σημασίας & εμβέλειας

Η Ηλεία χρειάζεται αυτού του επιπέδου τα συνέδρια.
OLYMPIA FORUM
Ακούστε το άρθρο

Το δεύτερο Olympia Forum που διοργανώθηκε στο Ζάππειο και στην Αρχαία Ολυμπία, στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ, ήταν ένα συνέδριο που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα σε σχέση με τα υπόλοιπα Forum, τα οποία διεξάγονται στη χώρα μας, αλλά και σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν ήταν μόνο η άψογη οργάνωση και οι υψηλού επιπέδου προσκεκλημένοι, οι οποίοι είναι οι κορυφαίοι όσον αφορά τον πολιτικό, οικονομικό και επιστημονικό χώρο της χώρας μας και όχι μόνο. Ήταν και το γεγονός ότι αυτό το forum, το οποίο πλέον έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο θα γίνεται όλο και καλύτερο, ασχολήθηκε με κορυφαία θέματα τα οποία απασχολούν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, όπως είναι η κυκλική οικονομία, η βιοποικιλότητα, οι νέες μορφές ενέργειας, οι λύσεις στην άρδευση και στην ύδρευση, η διαχείριση των αποβλήτων και πολλά ακόμη. Ήταν πάνω απ’ όλα αφιερωμένο στην προοπτική ανάπτυξης της Ηλείας και φυσικά πως θα επουλωθούν οι πληγές από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Η Ηλεία χρειάζεται αυτού του επιπέδου τα συνέδρια, για να μπορεί να βγει από την αφάνεια και να δείξει ότι υπάρχει όχι μόνο στον ελλαδικό, αλλά και στον παγκόσμιο χάρτη των σημαντικών εκδηλώσεων.

Δείτε όσα συζητήθηκαν στο φετινό Olympia Forum ΕΔΩ.

Όλη η επικαιρότητα