Olympia Forum WEB tv

Olympia Forum III – Oleva Hovorova: Μέσω του αθλητισμού προσπαθούμε να φέρουμε το Κίεβο πιο κοντά στη νίκη

Στην Αρχαία Ολυμπία και το Olympia Forum III που συνδιοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και η εφημερίδα «Πατρίς» βρέθηκε σήμερα η αντιδήμαρχος Κιέβου, Oleva Hovorova.
Ακούστε το άρθρο

Στην Αρχαία Ολυμπία και το Olympia Forum III που συνδιοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και η εφημερίδα «Πατρίς» βρέθηκε σήμερα η αντιδήμαρχος Κιέβου, Oleva Hovorova.

Η αντιδήμαρχος Κιέβου, τόνισε στο πλαίσιο της συμμετοχής  πως «κάθε ώρα η Ουκρανία και το Κίεβο υφίστανται βομβαρδισμούς από τη ρωσική Ομοσπονδία». Επίσης ανέφερε ότι στην Ουκρανία ακόμη και τώρα ασχολούνται με τον αθλητισμό που βοηθάει την ψυχική υγεία. «Η πόλη του Κιέβου είναι όμως μία δυνατή πόλη και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να μείνει ζωντανή». Και ανέφερε ακόμα ότι «θέλουμε μία νίκη να έρθει όσο το δυνατόν γίνεται πιο σύντομα. Η Ολυμπία είναι πολύ γνωστή ως ο τόπος που προσέφερε κάτι πολύτιμο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην υφήλιο. Είναι ο τόπος που γέννησε την ιδέα της Ολυμπιακής αξίας και την Ολυμπιακή εκεχειρία», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, η κα Hovorova ευχαρίστησε την Ελλάδα για την υποστήριξη και εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει μία συνεργασία μεταξύ του πανεπιστήμιο του Κιέβου και ελληνικών πανεπιστημίων.


Το Olympia Forum ξεκίνησε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και στις 21-22 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Για να παρακολουθήσετε από κοντά τις εργασίες του Φόρουμ, κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν  εδώ 

Όλοι οι επιβεβαιωμένοι ομιλητές, το πρόγραμμα του Φόρουμ και περισσότερες πληροφορίες στο  https://olympiaforum.gr/

#olympiaforum

FOLLOW US: FacebookInstagram & Linkedin

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Χρυσοί Χορηγοί: Neuropublic

Χορηγοί: Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, ΟΣΕ, Πανεπιστήμιο Πατρών, Samaras & Partners Group of Companies

Μέλη: Aldemar, Alumil, Costa Navarino, Olympia Odos, ΣΤΑΣΥ

Όλη η επικαιρότητα