Olympia Forum Ηλεία

Olympia Forum: Βιώσιμη ανάπτυξη την επόμενη ημέρα

Ακούστε το άρθρο

Το φάσμα των επιπτώσεων της κρίσης στην οικονομία και τον τουρισμό από τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία  και τις προτάσεις για την επόμενη μέρα θα καλύψει η Διαδικτυακή Ημερίδα του Olympia Forum που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη..

Με εισηγητές τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον υφυπουργό ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη και την συμμετοχή των περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου ΦαρμάκηΙονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα και Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα η ημερίδα αναμένεται να αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου με στόχο τη συνδιαμόρφωση μιας συνεκτικής στρατηγικής.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ 

Οι συμμετέχοντες καλούνται να διερευνήσουν τις μεθόδους και τα εργαλεία που θα συμβάλλουν στην επιστροφή της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής στη (νέα) κανονικότητα.

Πρόκειται για την πρώτη, από μια σειρά ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι και έχει ως θέμα: «Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Ιόνια Νησιά: Η επόμενη μέρα» και στην οποία θα συμμετέχουν οι περιφερειάρχες την οποία θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι – συνεργάτιδες του Olympia Forum Μαρία Νικόλτσιου από τον Alpha, Πέλυ Μπεβούδα και Ράνια Τζαβάρα από την Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΟΡΤ) και Γιούλη Ηλιοπούλου από την εφ. «Πατρίς».

Για όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν, η  Ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Olympia Forum και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Καναλιού Ο.Ρ.Τ TV, του Patrisnews.com και των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Olympia Forum.

Οι θεματικές ενότητες είναι τρεις:

  • Πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικά τις περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.
  • Ασφαλής επανεκκίνηση του τουρισμού.
  • Εργαλεία εξασφάλισης ρευστότητας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Όλη η επικαιρότητα