Olympia Forum Ελλάδα Ηλεία Οικονομία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Olympia Forum: Υπό την αιγίδα τριών Πανεπιστημίων το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

Ακούστε το άρθρο

Υπό την αιγίδα τριών Πανεπιστημίων θα διεξαχθεί το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο ΠελοποννήσουOlympia Forum. Συγκεκριμένα το Συνέδριο υποστηρίζουν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Τρία από τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, δείχνουν με αυτόν τον τρόπο την αναγνώριση τους στην κοινωνική πρωτοβουλία την οποία λαμβάνει το Συνέδριο, που έχει ως στόχο την έγκαιρη πληροφόρηση για τα νέα δεδομένα και τις προοπτικές της Πελοποννήσου.

Η ηθική αυτή αναγνώριση μας προσφέρει τη βεβαιότητα πως μαζί θα καταφέρουμε να βρούμε ουσιαστικές λύσεις για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τόσο την Πελοπόννησο, όσο και την χώρα μας.

Η αιγίδα των παραπάνω Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων έχει μια ξεχωριστή σημασία, καθώς φανερώνει πως το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου εστιάζει σε ουσιαστικές και στοχευμένες προτάσεις, σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης και οικονομικής εξέλιξης της Πελοποννήσου, μιας περιοχής με τεράστιες ευκαιρίες, που πρέπει επιτέλους να αναδειχθούν.

15-17 Φεβρουαρίου η καρδιά της ανάπτυξης της Πελοποννήσου, χτυπά στην Αρχαία Ολυμπία.

Όλη η επικαιρότητα