Ηλεία

Ολυμπία: Τίμησε τους εθελοντές για την προσφορά τους στο Φεστιβάλ

ethelontes_olympia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τους αφανείς ήρωες του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας 2015, τους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των παραστάσεων – στο οργανωτικό κομμάτι – και μάλιστα εθελοντικά, τίμησε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, σε μια σεμνή τελετή, χθες το πρωί, στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Αριστείδης Παναγιωτόπουλος και ο υπεύθυνος συντονισμού του προγράμματος Βασίλης Καψής, συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των Συλλόγων της περιοχής, με τους οποίους συνεργάστηκαν το καλοκαίρι, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για τη σημαντική τους συμβολή στο Φεστιβάλ, καλώντας τους μάλιστα σε συνέχιση της συνεργασίας και για το Φεστιβάλ 2016.

Το Φεστιβάλ που αναγεννήθηκε

Τους εκπροσώπους των συλλόγων καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ.Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στην σοβαρή προσπάθεια που έγινε για την αναγέννηση του Φεστιβάλ, με την σημαντική – όπως είπε – συμβολή του κ.Καψή, ως βασικού συντελεστή, στον οποίο ανήκε και η ιδέα για τη συνεργασία με τους Συλλόγους της περιοχής, στην πολύτιμη βοήθεια της γραμματέως της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ελένης Μαντά και στην ακόμα πιο σημαντικό συμβολή των εθελοντών. «Αφήσατε δουλειές, οικογένειες και προσωπικές υποχρεώσεις, δώσατε δυναμικό παρών στην διοργάνωση και σημαντική βοήθεια, και θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας ζητήσω, και του χρόνου, να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Θέλω να πιστεύω ότι, στο επόμενο Φεστιβάλ θα είμαστε ακόμα πιο δυναμικοί, οργανωμένοι και αποτελεσματικοί, έχοντας ήδη εντοπίσει λάθη και προβλήματα που υπήρχαν και τα οποία θα αντιμετωπίσουμε μαζί», σημείωσε ο κ.Παναγιωτόπουλος, μη παραλείποντας να επισημάνει πως, η επιτυχία του φετινού Φεστιβάλ και της μεγάλης προσέλευσης του κοινού – παρά τη δύσκολη συγκυρία και με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις – είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας και τα εύσημα ανήκουν σε όλους.

Ο Βασίλης Καψής από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ιδιαίτερα τον κ.Παναγιωτοπουλο για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία που είχαμε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Χαρακτήρισε συγκινητική την ανταπόκριση των Συλλόγων στο κάλεσμα για ενεργό συμμετοχή στην διεξαγωγή του Φεστιβάλ, στη μεγαλύτερη πολιτιστική διοργάνωση του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνεργασία και της προσφοράς, η οποία αναγνωρίστηκε – όπως είπε – και από τους εκπροσώπους των Εταιρειών Παραγωγής των θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών που παρουσιάστηκαν φέτος στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας. Έτσι, μετά από αυτή την καθ’ όλα επιτυχημένη χρονιά, ανανέωσαν το «ραντεβού» για του χρόνου, με εκ νέου συνεργασία, κατάθεση προτάσεων, σκέψεων και παρατηρήσεων, με την ευχή, το επόμενο καλοκαίρι το Φεστιβάλ να πάει ακόμα καλύτερα….

Τιμητικές πλακέτες και επαίνους

Ο κ.Παναγιωτόπουλος και ο κ.Καψής, παρέδωσαν στην εθελόντρια του τμήματος Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ελένη Νικολοπούλου ένα Οξύμετρο ευχαριστώντας για τη συμβολή και την βοήθεια των εθελοντών Σαμαρειτών, τιμητικές πλακέτες στην πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Στρεφίου «Πνευματική Εστία» Ελένη Μιχαλοπούλου, στον Δημήτρη Κορίζη που εκπροσώπησε την Εθελοντική Δράση Πύργου – ως πρόεδρος – και τον Σύλλογο «Πύργος Όλοι Μαζί», τη Μιμίκα Βυθούλκα, εθελόντρια και μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πελοπίου και στην πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου «Η Πιλαλίστρα» Ανδριανή Μάνδυλα. Σε όλους παρέδωσαν και τους ονομαστικούς Επαίνους ώστε από τους εκπροσώπους των παραπάνω συλλόγων να παραδοθούν στα μέλη τους, με τις ευχαριστίες των κ.κ Παναγιωτόπουλου και Καψή, για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας 2015.

Νάνσυ Σπυροπούλου

(n_spyropoulou@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα