ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Αλφειός Επιταλίου 1-1: Δεν «Χ» αρηκε κανείς…

τέρμα σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Χωρίς νικητή έληξε το ματς που έγινε υπό συνεχή  στο Γούμερο χθες το απόγευμα σε ένα γήπεδο πραγματικό  «βούρκο»! 

Καθώς Ολυμπιάδα και Αλφειός, μπορεί να ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε  ομάδα, όμως  έμειναν στο «Χ»!  Με τις δυο ομάδες να παίζουν με πολλές απουσίες, με την Ολυμπιάδα να μην κάνει ούτε αλλαγή, και τον Αλφειό να στερείται των υπηρεσιών των, Τζουβάνι, Αγριδιώτη και Τεκερλέκη!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20΄με φάουλ του Γ. Τσαντίλη με την μπάλα να κοντράρει πρώτα στους αμυντικούς! Και την Ολυμπιάδα να φτάνει στο 1 – 1 στο 75΄ μετά από κόρνερ του Ν. Ροδόπουλου και κοντινό πλασέ του Θ. Καλαντζή!  Με την Ολυμπιάδα να έχει κατόπιν ευκαιρίες με τους, Δημ. Κολαβάδη, και Στ. Μπίρμπα που έσωσε ο Βυθούλκας, και ένα δοκάρι με τον Ι. Φωτακόπουλο!

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μπουμπουνάς, Μπίρμπας Στ., Φωτακόπουλος Ι., Κολοβάδης  Δημ.,  Μπαντουδάκης, Καλαντζής  Θ., Μπίρμπας  Γ., Ροδόπουλος Ν., Κωνσταντόπουλος Λ., Μπίρμπας Δ., Διαμαντάλος.

ΑΛΦΕΙΟΣ: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης, Μανέτας, Βαραμπούτης(46΄Λιακόπουλος), Αβραμόπουλος, Μπεβούδας(70΄Μαραγκός), Παργινός, Καλομοίρης, Λαμπρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα