ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Αστέρας Αμαλιάδας 0-2: Σταθερά σε τροχιά τίτλου!

Μπορεί να άργησε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα ο Αστέρας Αμαλιάδας, όμως πήρε τελικά τη νίκη στην «καυτή» έδρα του Γουμέρου!
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να άργησε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα ο Αστέρας Αμαλιάδας, όμως πήρε τελικά τη νίκη στην «καυτή» έδρα του Γουμέρου, επικρατώντας με σκορ 2- 0 της τοπικής Ολυμπιάδας και παρέμεινε έτσι σε τροχιά τίτλου και την 2η θέση της βαθμολογίας!

Τα γκολ των νικητών:

Οι φιλοξενούμενοι που έχασαν  γκολ με το «τσουβάλι» , ήταν καλύτεροι αλλά δεν τους ήθελε νωρίτερα η μπάλα! Για να φτάσουμε στο 79΄όταν ο Κολτσίδας με σουτ , παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του Μπουμπουνά! Το τελικό 0 – 2, διαμόρφωσε στο 88΄ ο Μπατζακόπουλος ! Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι από το 70΄ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κωνσταντόπουλου, που χτύπησε εκτός φάσης τον Σκοζάι!

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κωνσταντόπουλος, Δρακόπουλος, Κολοβάδης, Σοφ. Μπίρμπας, Στ. Μπίρμπας, Δασκόπουλος (66΄Κακαλής), Καλαντζής, Ν. Ροδόπουλος, Μπαντουδάκης, Γεωργόπουλος

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Χατζηγιάννης, Βασιλικόπουλος, Καμαρινός, Κυριαζής, Μαργαρώνης(46΄Ρούνης),  Σκοζάι, Μπουρούκης, Κολτσίδας, Τζανέτος, Μπατζακόπουλος

Όλη η επικαιρότητα