ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Ηλειακός Λεχαινών 0-1: Σπουδαία νίκη με Μπίτρα

Η εικόνα του ματς.
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη σε ένα ματς που εγινε υπο συνεχή βροχή, πήρε το απόγευμα του Σαββάτου στην «καυτή» έδρα του Γουμέρου ο Ηλειακός Λεχαινών με σκορ 1 – 0, σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, και πολλή δύναμη, στο οποίο η ομάδα των Λεχαινών, στάθηκε όρθια, και κράτησε το γκολ που πέτυχε στο 26΄ο Μπίτρα!

Η εικόνα του ματς:

Ο Ηλειακός του Λύσανδρου Τζαβάρα, πήρε το προβάδισμα με τον Μπίτρα στο 26ο λεπτό, έπειτα από ωραία φάση που δημιούργησε από δεξιά ο Τσαντίλης. Ο Ηλειακός που ήταν σταθερός στην άμυνα, είχε δυο καλές στιγμές για το 0 – 2, στο 80΄με τον Σκιαδαρέση και στη συνέχεια με τον Γιάννη Κράγκαρη, σε τετ-α-τετ στο 87΄. Η Ολυμπιάδα έχασε κλασική ευκαιρία με τον Μπίρμπα στο 85΄, σε πλασέ, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι μέσα στην περιοχή αμυνόμενου στο 78΄.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Ι. Φωτακόπουλος, Σ. Μπίρμπας, Κολοβάδης, Δρακόπουλος (75΄λ.τ. Στ. Μπίρμπας(, Καλαντζής, Βουρλούμης (76΄λ.τ. Κακκαλής), Δ. Μπίρμπας, Μπαντουδάκης (75΄Γεωργόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Δασκόπουλος (46΄Ν. Ροδόπουλος).

Ηλειακός: Τριχάς, Σταματόπουλος, Β. Κόστα, Μουσερής, Κουργιαλάς, Τριτάρης, Τσίμπιτσης, Τσαντίλης (80΄Γεωργιλάς), Μπίτρας, Χ. Κουτσογιαννόπουλος (70΄Μάης), Σκιαδαρέσης (85΄Ι. Κράγκαρης).

 

Όλη η επικαιρότητα