ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Πέλοπας Πύργου 2-0: Το ήθελε περισσότερο!

Τεράστια νίκη...
Ακούστε το άρθρο

Τεράστια νίκη που σε συνδυασμό  με το επερχόμενο τρίποντο άνευ αγώνα της επόμενης αγωνιστικής την εκτοξεύει στους 16 βαθμούς πήρε χθες η Ολυμπιάδα Γουμέρου που επικράτησε με 2-0 επί του Πέλοπα Πύργου ο οποίος αγνοεί την χαρά της νίκης από την πρώτη αγωνιστική και πλέον έχει μπλέξει σε περιπέτειες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με το δυνατό σουτ του Ν. Ροδόπουλου από το ύψος της περιοχής μετά από αδυναμία των αμυντικών των φιλοξενούμενων να διώξουν. Στην επανάληψη, ο Πέλοπας πίεσε στα πρώτα λεπτά για την ισοφάριση όμως ο Μπουμπουνάς δήλωσε «παρών» στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπόπουλου και έκτοτε η Ολυμπιάδα πήρε εκ νέου τα ηνία του αγώνα έχοντας δυο-τρεις καλές στιγμές για γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 78’ όταν και πάλι ο Ν. Ροδόπουλος με κεφαλιά από κοντά έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μπουμπουνάς, Κολοβάδης, Δρακόπουλος (59’ Μπίρμπας Στ.), Βουρλούμης, Μπίρμπας Σ.,Φωτακόπουλος,Ροδόπουλος Γ., Καλαντζής, Ροδόπουλος Ν. (90’ Παυλόπουλος), Γεωργίου, Μπίρμπας Δ. ( 94’ Παπανδρέου)

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Πλατής Ε.(76’ Βαρδάρης), Βαρζελιώτης (46’ Παπαδάτος), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Πλατής Δ., Χριστακόπουλος, Χαραλαμπόπουλος,Μπουλούτας, Δημητρόπουλος, Γιαννόπουλος 

Όλη η επικαιρότητα