ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Θύελλα Πύργου 1-0: Όποιος έβαζε το γκολ… θα κέρδιζε!

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη που ισοδυναμεί με νίκη -   παραμονή στην Α1 κατηγορία!
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη που ισοδυναμεί με νίκη –   παραμονή στην Α1 κατηγορία, πέτυχε χθες  το απόγευμα στην έδρα της η Ολυμπιάδα  Γουμέρου, σε εξ  αναβολής ματς της  6ης αγωνιστικής της κατηγορίας! 

Επικράτησε με σκορ  1 – 0  της Θύελλας  Πύργου, και  ξέφυγε από  την «ουρά» της βαθμολογίας!  Ήταν  πάντως ένα ματς με πολλά  νεύρα, μοιρασμένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του,  και φάνηκε από την αρχή ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε!  Καθώς  και οι δυο ομάδες που σημειωτέον  κατέβηκαν  με ελλείψεις,  πρόσεχαν  περισσότερο την άμυνα τους!  Έτσι σε μια φάση  στο 71΄ , προκλήθηκε  σύρραξη μεταξύ των  παικτών…, με το ματς  να διακόπτεται για περίπου 15  λεπτά από πλευράς του διαιτητή της αναμέτρησης Β. Παναγόπουλου, και όταν επανήρχησε  πήραν την κόκκινη κάρτα οι Μπουμπουνάς(Γούμερο) και  Μ. Φώτης(Θύελλα)! Με την θέση του γκολκίπερ κάτω από τα δοκάρια  της  Ολυμπιάδας να παίρνει  ο Δ. Κολαβάδης!   Τελικά το ματς κρίθηκε στο 88΄,  όταν από σέντρα του Μπαντουδάκη, ο  Διαμαντάκος με ωραία  κεφαλιά  διαμόρφωσε το τελικό 1 – 0!  Με την Ολυμπιάδα να ολοκληρώνει το ματς  με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη  κάρτα  του Θαν. Καλαντζή!

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ:  Μπουμπουνάς, Στ. Μπίρμπας, Δ. Κολοβάδης, Γ. Μπίρμπας, Σοφ. Μπίρμπας,  Ι. Φωτακόπουλος, Ν. Ροδόπουλος(λ. τρ.  90΄ Παπανδρέου),  Θ. Καλαντζής,  Κωνσταντόπουλος, Διαμαντάκος,  Μπαντουδάκης.

ΘΥΕΛΛΑ Π. :  Τσάμπρας, Γαλανόπουλος(60΄Νικητόπουλος), Κλάδης,  Τσαουσάι, Κοζοκάρου, Καλαμαράς, Τσιμάνης  Τ., Μουζάκι, Φώτης, Λίλα, Λειβαδίτης.

Όλη η επικαιρότητα