Μπάσκετ

Ολυμπιακός: Ο ΜακΚίσικ φωτογραφήθηκε με τον Κέβιν Ντουράντ μετά την πρόκριση στο Final Four

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Μονακό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτός που κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας τους 16 από τους 18 πόντους του.
Ακούστε το άρθρο

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν πολύ καλός στον 5ο αγώνα με τη Μονακό και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four του Βελιγραδίου. Ο Αμερικανός φωτογραφήθηκε με τον Κέβιν Ντουράντ που παρακολούθησε τον αγώνα στο ΣΕΦ.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Μονακό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτός που κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας τους 16 από τους 18 πόντους του. Ο Αμερικανός ήταν πολύ επιδραστικός για τους ερυθρόλευκους και έβαλε δύσκολα καλάθια σε σημεία που η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε κολλήσει και ήταν στα… σχοινιά.

Μετά τον αγώνα, ο 32χρονος φωτογραφήθηκε με τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα και παρακολούθησε το Game 5 στο ΣΕΦ. Άλλωστε, ήταν και στον 4ο αγώνα στο Μονακό εξαιτίας της στενής φιλίας του με τον Μάικ Τζέιμς.

Ο ΜακΚίσικ ήταν χαρούμενος για την πρόκριση στο Final Four και φάνηκε στο χαμόγελό του, ενώ σχολίασε όσους τον κατέκριναν για μια διαφωνία που είχε σε ένα podcast για τους ΛεΜπρόν – Ντουράντ. “Κανείς από εσάς δεν μπορεί να καταφέρει αυτό που πέτυχα. Πάρτε σημειώσεις, από τη… φυλακή μέχρι έναν εκατομμυριούχο. Για εσάς που σχολιάζετε το podcast μου. Ω, ναι!”, έγραψε.

Πηγή: sport24.gr

Όλη η επικαιρότητα