Αθλητισμός ΕΠΣ Ηλείας Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός Σ.-Αίας 4-1 Ιστορική νίκη της ομάδας των Σαβαλίων

Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία νίκη με το ευρύ 4-1 πέτυχε ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, μια νίκη η οποία όπως και να το κάνουμε θα καταγραφεί στην ιστορία του συλλόγου, πλάι σε εκείνη πριν από δυο χρόνια με 6-1 σε βάρος του Αστέρα Αμαλιάδας.

Ήταν θεωρητικά ένα παιχνίδι εξάποντο, ύψιστης βαθμολογικής σημασίας, ωστόσο εξελίχθηκε σε ένα εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πάνρτα δυνατός μέσα στα Σαβάλια, βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα. Στο 25΄ο Μαρκόπουλος έβαλε μπροστά την ομάδα των Σαβαλίων. Ο Αίας ισοφάρισε στο 55΄με τον Κράγκαρη. Νωρίτερα ο Αίας είχε δοκάρι με τον Μουτσάι, στο 47΄. Ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 74΄με τον Χατζηαράπη. Ο Αίας βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, όμως ο Ολυμπιακός αξιοποίησε την ταχύτητα του Ραφαήλ Μπατζαλή για να γράψει στο 80΄ το 3-1 και με τον ίδιο παίκτη στο 86΄το τελικό 4-1.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Γερασιμόπουλος (80΄Ι. Παναγιωτόπουλος), Μαρκόπουλος, Καλαντζής, Λιούρης, Αλ. Παναγιωτόπουλος (65΄Χατζηνικολάου), Μπίρμπας, Κολτσίδας, Τσάλας (50΄Ρούνης), Χατζηαράπης, Μπατζαλής.

Αίας: Ψυχογιός, Πανόπουλος, Ηλιάκης, Κολοτούρος, Μαργαρίτης, Θ. Παναγιωτόπουλος (80΄Χαραλάμπους), Μουτσάι, Μένα, Θ. Νικολόπουλος, Κράγκαρης, Μπινιάρης (10΄λ.τ. Λούρμπας-75΄Σιούλας).

Όλη η επικαιρότητα