Γ Εθνική

Ολυπιακός Ζαχάρως: Τέλος εποχής για Μπάδα, βγήκε μπροστά ο Καριώρης!

Ακούστε το άρθρο

Δυο σημαντικές ειδήσεις επιφύλαξε η χθεσινή Γ.Σ. του Ολυμπιακού Ζαχάρως που πραγματοποιήθηκε στο καφενείο Αδαμόπουλου στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η πρώτη είναι η οριστική αποχώρηση του Γιώργου Μπάδα από τα διοικητικά του συλλόγου, εξέλιξη που κλείνει ένα σύντομο αλλά μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας που κορυφώθηκε με την συμμετοχή των ερυθρόλευκων στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Μπάδας, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, ξεκαθαρίζοντας ότι η μικρή συμμετοχή μελών στη Γενική Συνέλευση αλλά και γενικότερα το περιορισμένο ενδιαφέρον που υπάρχει για την ομάδα, δεν του επιτρέπουν να εμπλακεί και τη νέα σεζόν. Μαζί με τον Γιώργο Μπάδα, ο οποίος τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές που είχαν διαπραγματευτεί μαζί του πλέον είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν, αποχώρησε και το υπόλοιπο Δ.Σ. και πλέον ο Ολυμπιακός καλείται τις επόμενες μέρες να εκλέξει νέα διοίκηση με την οποία θα πορευτεί στο μέλλον.

Η δεύτερη είδηση είναι, πως το «παρών» στη ΓΣ έδωσε ο Γιώργος Καριώρης ο οποίος βγήκε μπροστά και εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο Γιώργος Καριώρης, ζήτησε ένα εύλογο χρονικό περιθώριο, μέσα στη βδομάδα που ξεκινά σήμερα, προκειμένου να συγκροτήσει και να παρουσιάσει νέο Δ.Σ. το οποίο και θα ψηφιστεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση που θα οριστεί άμεσα.

Όλη η επικαιρότητα