Ποδόσφαιρο

Ομάδα Φίλων Πανηλειακού: «Να προχωρήσει άμεσα η μετονομασία του γηπέδου Πύργου σε “Σάκης Σταυρόπουλος”»

Ο Σάκης Σταυρόπουλος όπως γνωρίζουμε όλοι έχει προσφέρει τόσα πολλά πράγματα στον Πύργο και στην Ηλεία δια μέσω του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Ακούστε το άρθρο

Την ανάγκη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς στον Πανηλειακό και κατ’ επέκταση στο Ηλειακό ποδόσφαιρο, του πρώην προέδρου κ. Σάκη Σταυρόπουλου, ζητάει ομάδα φίλων της ιστορικής ομάδας, με την επίσπευση των διαδικασιών για τη μετονομασία του δημοτικού γηπέδου Πύργου, που θα λάβει το όνομά του.

Ήδη εκ μέρους των φίλων του Πανηλειακού έχουν συγκεντρωθεί πολλές υπογραφές που το προσεχές διάστημα θα παραδοθούν στον δήμαρχο Πύργου κ. Παν. Αντωνακόπουλο, προκειμένου να γίνει αποδεκτό το αίτημα χιλιάδων οπαδών και κατοίκων της περιοχής, για τη μετονομασία του γηπέδου του Πανηλειακού.

Αναφορικά με το ζήτημα της αλλαγής της ονομασίας του δημοτικού σταδίου Πύργου σε «Σάκης Σταυρόπουλος», εκ μέρους της ομάδας φίλων του Πανηλειακού, αναφέρονται τα εξής: «Έχει αρχίσει ο κόσμος να αποζητά τον παλιό πρόεδρο του Πανηλειακού κ. Σάκη Σταυρόπουλο, προκειμένου και με τη βοήθεια του σημερινού προέδρου της ιστορικής ομάδας, να υπάρξει κάτι καλύτερο για τον Πανηλειακό μας.

Ο Σάκης Σταυρόπουλος όπως γνωρίζουμε όλοι έχει προσφέρει τόσα πολλά πράγματα στον Πύργο και στην Ηλεία δια μέσω του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, με αποτέλεσμα οι Πυργιώτες να τον τιμούν και όταν έρχεται στην περιοχή και να τρέχουν να τον χαιρετήσουν, αναπολώντας τον παλιό Πανηλειακό.

Ο πρ. πρόεδρος είναι ένα κεφάλαιο και για τον σημερινό Πανηλειακό που τον νιώθει ακόμη δικό του παιδί και οτιδήποτε του έχει ζητηθεί δεν το έχει αρνηθεί. Πιστεύουμε ότι έχει έλθει η ώρα και ακούγεται πάρα πολύ από τους φίλους του Πανηλειακού και όχι μόνο, ότι το γήπεδο του Πανηλειακού θα πρέπει να μετονομαστεί σε δημοτικό στάδιο “Σάκη Σταυρόπουλου”.

Να αναγνωριστεί η προσφορά και η αξία αυτού του με την αλλαγή της ονομασίας του δημοτικού γηπέδου, αλλά συγχρόνως να τιμηθεί αυτός ο άνθρωπος ο οποίος ακόμη τον Πανηλειακό τον έχει σαν παιδί του.

Από την άλλη πλευρά θα πρέπει ο δήμος και όλοι οι συντελεστές να προχωρήσουν αυτό το θέμα, ώστε να γίνει πράξη η επιθυμία που εκφράζουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι για τον Πανηλειακό μας.

Είναι ο άνθρωπος που όποτε καλεστεί δίνει το «παρών» και πιστεύουμε πως και φέτος θα είναι κοντά στον Πανηλειακό μας για να τον ενισχύσει όπως πάντοτε κάνει, χωρίς ποτέ να πάψει να δείχνει το ενδιαφέρον του γι’ αυτόν. Όσον αφορά τη σημερινή επωνυμία του γηπέδου του Πανηλειακού μπορεί να γίνει αλλαγή και το όνομα του Βιλαέτη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να τοποθετηθεί ίσως σε κάποιο σχολείο.

Όπως δηλαδή έχει ονομαστεί το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ σε “Γεώργιος Βασιλακόπουλος”, να μετονομαστεί και το γήπεδο του Πανηλειακού σε “Σάκης Σταυρόπουλος”. Εμείς οι παλιοί λάτρεις του Πανηλειακού πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα και ο ευεργέτης της ομάδας του Πύργου που θέλουμε πάντα να βρίσκεται στις πρώτες γραμμές, θα βοηθήσει και από άλλες πλευρές το δημοτικό στάδιο της πόλης μας».

Όλη η επικαιρότητα