Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας: Στο υπουργείο… επειγόντως για Κορινθιακή σταφίδα! (vid)

Share

Για σήμερα στις 3 το μεσημέρι κάλεσε εκτάκτως στο υπουργείο, εκπροσώπους συνεταιρισμών Δυτ. Ελλάδας και Πελοποννήσου ο υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός για το μείζον ζήτημα της Κορινθιακής σταφίδας!

Μεταξύ των εκπροσώπων που θα παραβρεθούν θα είναι και η διοίκηση της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Βαλιανάτος, ως εκπρόσωπος των οργανώσεων του νομού.

Πρόκειται για μια συνάντηση, που προγραμματίστηκε δύο μέρες πριν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω στο υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης, για την αδιάθετη σταφίδα και την χαμηλή τιμή του προϊόντος…

«Περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή από τον υπουργό να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σταφιδοπαραγωγοί.
Σε διαφορετική περίπτωση, καλώ όλους τους σταφιδοπαραγωγούς την Παρασκευή στην Αθήνα.

Εμείς θα αναμένουμε το αποτέλεσμα της αυριανής (σ.σ. σημερινής) συνάντησης στο υπουργείο και αναλόγως τι θα ειπωθεί και τι θα αποφασιστεί, αν αποφασιστεί, θα λάβουμε τις αποφάσεις μας από κοινού.

Πιστεύω ότι κατά την συνάντηση θα φανεί τι θα συμβεί και ποιες είναι προθέσεις της ηγεσίας του υπουργείου….», δήλωσε χθες στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Χρ. Βαλιανάτος.