Αθλητισμός Επιχειρήσεις

Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ: Ξεπερνά τα 3,3 εκατ. ευρώ το ποσό για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων

Ακούστε το άρθρο

Περισσότερες από 4.100 διαφορετικές ομάδες και 177.000 συμμετέχοντες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και έχουν γίνει μία ομάδα για τα παιδιά: Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»!

Με τη δωρεάν συμμετοχή όλων, μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», έχει συγκεντρωθεί έως τώρα εικονικό ποσό που ξεπερνά τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Το top 10 των ομάδων

Δύο γυναίκες ηγούνται των ομάδων με τη μεγαλύτερη έως τώρα συνεισφορά. Η Μαίρη Συνατσάκη και η ομάδα της #booIsAStateOfMind βρίσκονται στην κορυφή, έχοντας συγκεντρώσει εικονικό ποσό που ξεπερνά τα 1,1 εκατ. ευρώ. Ακολουθεί η ομάδα της Αθηνάς Οικονομάκου #ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟU με το εικονικό ποσό συνεισφοράς της να αγγίζει τις 300.000 ευρώ. Το «Top 10» συμπληρώνουν οι ομάδες #Olympiacos B.C., #printezis georgios, #team_dutchesss, #PanathinaikosFC, #AEKFC, #Vangelis_Kakouriotis_Team, #Penelope και #teamOpap.

 

Πώς θα μπείτε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να αυξήσουμε το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ:

  1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet μας
  2. Παίζουμε δωρεάν παιχνίδια
  3. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εμάς

Όλη η επικαιρότητα