Ομάδα Θεάτρου Προσκήνιο: Ακόμη πιο ψηλά με το «Ψηλά από τη Γέφυρα»

Άρχισαν δειλά – δειλά να παρουσιάζουν την αγάπη τους για το θέατρο και τώρα με την ωριμότητά τους μας εντυπωσιάζουν.

Στην σκηνή ζωντανεύουν τους ρόλους τους και ανακαλύπτουν μέσα τους ότι τίποτε δεν σου χαρίζεται ποτέ, αν αυτό που κάνεις δεν το αγαπάς πολύ. Αυτό τους γίνεται σχέση και συναίσθημα, γίνεται η θεατρική τους παρουσία. Αυτό τους βοηθάει και τους γοητεύει όλους. Κυρίως όμως ενθουσιάζει τον άνθρωπο που τους ανοίγει την θεατρική σκηνή, χρόνια τώρα και που εστιάζει τον τρόπο σκέψης του στο πως θα κρατήσει ψηλά αυτή την θεατρική ομάδα.

Ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Λαϊνόπουλος αισθάνεται τα καλλιτεχνικά και τα ανθρώπινα, ένα κόμματι της ζωής του. Πειθαρχημένος για να σηκώσει κυριολεκτικά την ένταση αυτής της επικοινωνίας και αυτού του πάθους, οδηγεί την ομάδα του σε ρόλους δύσκολους κατακτώντας κάθε φορά και περισσότερα Μπράβο!

Η σκηνοθεσία του ξεχωριστού Αλέξανδρου Κοέν στο έργο «Ψηλά από τη Γέφυρα» τους εμψυχώνει για να εκτυλιχθεί μπροστά μας μια «πράξη» ανταλλαγής συναισθημάτων.
Από εκείνη την πρώτη παράσταση και το άνοιγμα στον κόσμο κατέγραψαν στην πολιτιστική ιστορία του Πύργου μια δημιουργική πορεία, με τη μοναδική ψυχική τους γεναιοδωρία, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Η εξωτερική τους προσέγγιση βασίζεται στη δράση τους. Και όταν βλέπεις στην πόλη σου ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε καλούν να παρακολουθήσεις, ότι υπάρχει τρόπος να μαθαίνεις και να κρίνεις, τότε λες «Μπράβο παιδιά που υπάρχετε για να ακούμε τον ήχο της ενέργειας σας και να μην έχουμε το συναίσθημα του φόβου ότι τίποτα δεν πάει καλά.» Ας το ξεπεράσουμε λοιπόν το και σήμερα που είναι η τελευταία τους παράσταση, να τους δούμε και να τους δώσουμε ένα ακόμη δυνατό χειροκρότημα.

Το έχουν ανάγκη για να μην χαθεί μέσα τους αυτό το συναίσθημα, η αγάπη τους για το θέατρο που μας το μεταδίδουν με την ψυχή τους!