Αγροτικά Ηλεία

Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας: Επανεξελέγη ο Χρήστος Βαλλιανάτος – Τέσσερις γυναίκες στο ΔΣ

Ακούστε το άρθρο

Με τέσσερις γυναίκες στο ΔΣ πορεύεται πλέον το ΔΣ της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδος ενώ για την επόμενη τετραετία πρόεδρος εξελέγη και πάλι ο Χρήστος Βαλλιανάτος.

Η ψηφοφορία έγινε την Δευτέρα το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ. Στην ξύλινη κάλπη ψήφισαν 77 μέλη από τα 401, αριθμ

ός που κρίνεται ικανοποιητικός. Εξελέγη το 11μελές ΔΣ, το οποίο συνήλθε χθες το πρωΐ και συγκροτήθηκε σε σώμα. Μετά από διαλογική συζήτηση και ύστερα από τις  προτάσεις που έγιναν κατόπιν της μυστικής ψηφοφορίας, πρόεδρος εξελέγη ο Χρήστος Βαλλιανάτος με 11 ψήφους, αντιπρόεδρος ο Κακαλέτρης Σωρήρης με 11 ψήφους, γραμματέας η Χατζή Ευγενία με 11 ψήφους . Μέλη είναι οι: Βεσκούκης Δημήτρης, Κάρμης Ιωάννης,  Οικονομοπούλου Μαρία, Ηλιόπουλος Ηλίας, Νάνος Παναγιώτης, Σπυροπούλου Παναγιώτα, Τάραμας Ιωάννης, Αχαμνός Γιώργος.Καθήκοντα ταμία ανατίθενται στον υπάλληλο Πετρόπουλο Ευάγγελο.

Ο  πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών κ. Χρήστος Βαλλιανάτος δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση των ψηφοφόρων.  Η ψήφος των αγροτών μας δίνει δύναμη και ελπίδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στόχος μας είναι όπως έχουμε τονίσει να υπάρχουν ξεχωριστά οικονομικά αποτελέσματα για κάθε προϊόν, για την σταφίδα και την βιομηχανική ντομάτα. Θα αγωνιστούμε για να συγκροτήσουμε δύο επιτροπές για τα  προϊόντα μας, οι οποίες και θα δίνουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις. Επίσης έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι μέσα στους στόχους μας είναι να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα σταφίδας μ ε όλους τους σταφιδοπαραγωγούς του νομού για καλύτερες τιμές».

Όλη η επικαιρότητα