Ελλάδα

Ομόνοια: «Βρισκόμουν σε σοκ» – Τι είπε στην κατάθεσή της η 19χρονη

«Βρισκόμουν σε σοκ, από φόβο τον φίλησα κι εγώ».
Ακούστε το άρθρο

Στο φως φέρνει ο ΣΚΑΪ μέρος της κατάθεσης της 19χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 19χρονη στους αστυνομικούς:

«Πάνω στη συζήτησή μας μου είπαν ότι περίπου στη 1 θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα. Θυμάμαι που μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο τμήμα, η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας και συζητούσαμε.

Έπειτα μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου που βρισκόταν το τμήμα. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο, δεξιά στον χώρο του ισογείου, και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι.

Μπήκα στο δωμάτιο μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Κάθισα ενώ εκείνοι στέκονταν όρθιοι, και συνομιλούσαμε. Τότε ο … είπε να σας αφήσω μόνους με τα παιδιά και έφυγε γνωρίζω πού πήγε. Έπειτα έφυγε και ο … πάλι με το πρόσχημα να μας αφήσει μόνους.

Ο τελευταίος χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω».

Σύλληψη δύο αστυνομικών για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Σημειώνεται πως ιχνη βιασμού εντόπισε στην 19χρονη καταγγέλλουσα ο ιατροδικαστής και οι δύο αστυνομικοί βρίσκονται στα κεντρικά της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η σεξουαλική κακοποίηση της 19χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης από δύο αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. σε δωμάτιο του εν λόγω τμήματος.

Οι δύο ένστολοι φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά την 19χρονη κοπέλα μέσα στο αστυνομικό τμήμα στην Ομόνοια και ύστερα από την έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την νεαρή, οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν για τον βιασμό της.

Όλη η επικαιρότητα