Αθλητισμός

Ομορφότερη Σαράποβα, καλύτερη η Σερένα!

serena1111.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η 31χρονη Αμερικανίδα κέρδισε τη Μάσα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και επέστρεψε στον θρόνο του Ρολάν Γκαρός έπειτα από 11 χρόνια!

Μπορεί να μην το έκανε με περίπατο, όπως το συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, όμως έδειξε για άλλη μια φορά ότι απλά δεν παίζεται!

Η Σαράποβα έδωσε πραγματικά ό,τι είχε, ωστόσο απέναντι σε αυτή τη Σερένα ακόμα και αυτό δεν ήταν αρκετό για να χτυπήσει το ματς στα ίσα…

Έτσι η Νο.2 τενίστρια στον κόσμο παρέδωσε τα σκήπτρα στη μεγάλη αντίπαλό της και έφυγε για άλλη μια φορά από το κορτ με σκυμμένο το κεφάλι.

Ήταν η 13η σερί ήττα της από τη Γουίλιαμς, που σήκωσε τον έκτο τίτλο της για φέτος και 52ο συνολικά! Απίστευτη καριέρα και απίστευτο comeback… Eκτός όλων των άλλων, μετράει 31 συνεχόμενες νίκες!

Με 0-40 στο σερβίς της Μάσα ξεκίνησε η Σερένα, αλλά η Ρωσίδα κατάφερε να γυρίσει το γκέιμ και κάνοντας μπρέικ στη συνέχεια να φτάσει στο 2-0.

Η Γουίλιαμς, όμως, γρήγορα επανήλθε, προηγήθηκε με 4-2 και παρότι η Σαράποβα ισοφάρισε με νέο μπρέικ, εκείνη χτύπησε ξανά και πήρε τελικά το σετ με 6-4 σε 51 λεπτά.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η Αμερικανίδα έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα με το forehand.

Πέντε μπρέικ πόιντ της Σερένα έσωσε η Σαράποβα στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ, όμως το… μοιραίο ήρθε στο επόμενο service game της 26χρονης τενίστριας.

Η Σερένα Γουίλιαμς κερδίζει τη Μαρία Σαράποβα… όπου τη βρει και ήταν σχεδόν αδύνατον να μην το κάνει στο Παρίσι, όπου σήκωσε τον 16ο Grand Slam τίτλο της!

Η Γουίλιαμς με εντυπωσιακό παιχνίδι πήρε το προβάδισμα με 2-1 και μετά δεν δυσκολεύτηκε να υπερασπιστεί το σερβίς της, την ίδια ώρα που η Μαρία… μοχθούσε για να κρατήσει το δικό της.

Το ένα μπρέικ, λοιπόν, ήταν αρκετό για την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, που μετά από προσπάθεια 1 ώρας και 46 λεπτών πανηγύρισε τον δεύτερο τίτλο της στο Παρίσι. Πέρυσι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και από τότε έχει χάσει μόλις τρία παιχνίδια! 

 

Όλη η επικαιρότητα