Media WEB tv

«ON AIR»… βγήκε η Υγεία στην ΟΡΤ – Δείτε την εκπομπή

Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η εκπομπή ON AIR, που μεταδόθηκε την Τετάρτη το βράδυ από την Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος της εφ. «Πατρίς» Παναγιώτης Πεντάζος.

Η  εκπομπή,  ασχολήθηκε με ένα θέμα που «καίει» τους πολίτες της Ηλείας και όχι μόνο, η Υγεία,  και τα προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων του νομού μας.

Καλεσμένοι ήταν η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πύργου Θεοδώρα Νικολοπούλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Αμαλιάδας Νίκος Σδούγας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου – Ολυμπίας Χρήστος Γιαννικούλης, η ταμίας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πύργου Κων/να Πανέτα, ενώ ενδιαφέρουσα ήταν και η παρέμβαση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστα Τσαούση.

Εν’ μέσω πανδημίας, οι καλεσμένοι έθεσαν όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, μέσα από ελλείψεις ενός συστήματος υγείας, για το οποίο ήταν κοινή η παραδοχή ότι χρήζει μεταρρύθμισης, ενώ όσον αφορά στα νοσοκομεία του νομού, επισημάνθηκε ότι εάν δεν γίνουν προσλήψεις, δεν έχουν ούτε παρόν και πολύ περισσότερο δεν θα έχουν μέλλον…

Δείτε την εκπομπή:

Όλη η επικαιρότητα