Media WEB tv

«ON AIR» το… στοίχημα της εστίασης στην ΟΡΤ – Δείτε την εκπομπή

Ακούστε το άρθρο

Η εστίαση, ήταν το θέμα της  εκπομπής ON AIR, που μεταδόθηκε την Τετάρτη το βράδυ  από την Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση και  παρουσιάζει ο δημοσιογράφος της εφ. «Πατρίς» Παναγιώτης Πεντάζος.

Καλεσμένοι ήταν  ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Πύργου «Διόνυσος» κ. Νίκος Τζαμαλής, ο γενικός γραμματέας επίσης του Σωματείου Εστίασης Πύργου κ. Θανάσης Μπούκλης και ο επικεφαλής του Συντονιστικού των Καταστημάτων Εστίασης Αμαλιάδας κ. Βασίλης Νιπεργιάλης.

Ο κλάδος της εστίασης, όπως εξάλλου τόνισαν και οι καλεσμένοι της εκπομπής, έχει δεχτεί μεγάλο «πλήγμα» εδώ και έναν χρόνο, παραμένοντας στον «πάγο».

Εκτός από αναφορές  στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες και εργαζόμενοι του χώρου στην καθημερινότητά τους, τέθηκαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις για την «επόμενη μέρα».

Κοινή υπήρξε η παραδοχή, ότι ο κλάδος της εστίασης θα πρέπει να ανοίξει όταν θα υπάρχουν εκείνες οι προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν  στο να μην ξανακλείσουν τα καταστήματα μετά από λίγο καιρό, όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι.

 

Όλη η επικαιρότητα