Πολιτισμός

«Ωνάσης: Τα θέλω Όλα»: H αφίσα της παράστασης και ο γοητευτικός ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία

Ακούστε το άρθρο

Η θεατρική παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα» έρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Παλλάς με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή.

Με μία πολυαναμενόμενη παραγωγή που θα συζητηθεί, θα ξεκινήσει η θεατρική σεζόν 2019-20, με τις Θεατρικές Σκηνές να παρουσιάζουν για πρώτη φορά παγκοσμίως στο Θέατρο Παλλάς, ένα πρωτότυπο έργο με θέμα τη ζωή του Έλληνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η αφίσα της θεατρικής παράστασης μόλις κυκλοφόρησε στα social media, με τον Σταμάτη Φασουλή να είναι το κεντρικό πρόσωπο. Αλλωστε ο Σταμάτης Φασουλής θα υπογράψει και θα σκηνοθετήσει την παράσταση και θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Σκοπός του Σταμάτη Φασούλη είναι να αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσουκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής.

Facebook/Θεατρικές Σκηνές -Παραγωγές Θεαμάτων
Facebook/Θεατρικές Σκηνές -Παραγωγές Θεαμάτων

Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο γοητευτικός Αγησίλαος Μικελάτος. Θα τον ξεχωρίσεις σε όποια θεατρική σκηνή κι αν τον δεις.

Είναι από τους ηθοποιούς της νέας γενιάς που κρατάει χαμηλό προφίλ και είναι πολυτάλαντος. Ο Αγησίλαος Μικελάτος είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου και τελειόφοιτος στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δουλεύει ως ηθοποιός από το 2015 και η συμμετοχή του στην θεατρική παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα» θα συζητηθεί.

Δείτε εδώ φωτογραφίες του Αγησίλαου Μικελάτου:

Όλη η επικαιρότητα