Αθλητισμός

Όνειρο… θερινής νυκτός το Champions League για τον Παναθηναϊκό

pao.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το όνειρο του Champions League έσβησε σε έξι λεπτά για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» (δύο δοκάρια) γνώρισαν οδυνηρή ήττα στη Λεωφόρο απ’ τη Σταντάρ, 2-1 και θα δώσουν τα πάντα για να μπουν στο Europa.

Οδυνηρή ήττα υπέστη ο (ξανά) ανώτερος Παναθηναϊκός στην κατάμεστη Λεωφόρο και το… σεντόνι του Champions League πήρε αναβολή τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Οι πράσινοι αν και προηγήθηκαν, «πλήρωσαν» το black out στο πρώτο μέρος και δεχόμενοι δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών, έχασαν 2-1 απ’ τη Σταντάρ Λιέγης και δεν θα συνεχίσουν στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το τριφύλλι πήρε προβάδισμα, χάρη στο αυτογκόλ του Αρσλάναγκιτς (16’), αλλά οι Μπομπό (36’) και Μποκού (41’) «πάγωσαν» το Απόστολος Νικολαΐδης και άφησαν την ομάδα του Αναστασίου να ψάχνει πλέον την ευρωπαϊκή της παρουσία τη νέα σεζόν μέσω των πλέι οφ του Europa League (την Παρασκευή η κλήρωση).

Πέραν όλων των άλλων, η ελληνική ομάδα είχε και ατυχία, καθώς μετά το 65’… πάτησε την αντίπαλό της, αλλά είδε τον Καβασίμα να… κατεβάζει ρολά και το δοκάρι να αρνείται στους Ντίνα (69’) και Σίλντενφελντ (72’).

Χειροκροτήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, παρά την απογοήτευση που καλούνται να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Περισσότερα στο sport-fm.gr

Όλη η επικαιρότητα