Ψυχαγωγία

Only Murders in the Building: Η Μέριλ Στριπ μπαίνει στο καστ!

Η ανακοίνωση έγινε από την πρωταγωνίστρια της σειράς, Σελένα Γκόμεζ σε ένα βίντεο στο Instagram, ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν η Μέριλ Στριπ θα εμφανιστεί ως guest ή τακτικό μέλος της σειράς.
Ακούστε το άρθρο

Η Μέριλ Στριπ εντάχθηκε στο καστ της τρίτης σεζόν του «Only Murders in the Building» στο Hulu.

Η ανακοίνωση έγινε από την πρωταγωνίστρια της σειράς, Σελένα Γκόμεζ σε ένα βίντεο στο Instagram, ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν η Μέριλ Στριπ θα εμφανιστεί ως guest ή τακτικό μέλος της σειράς.

Το «Only Murders in the Building» ακολουθεί τους Τσάρλς-Χέιντεν Σάβατζ (Στιβ Μάρτιν), Όλιβερ Πούτμαν (Μάρτιν Σορτ) και Μέιμπελ Μόρα (Σελένα Γκόμεζ), γείτονες σε ένα κτίριο της Upper West Side που ονομάζεται Arconia, οι οποίοι αγαπούν τα podcasts αληθινών εγκλημάτων και καταλήγουν να ξεκινήσουν το δικό τους, καθώς γύρω τους συμβαίνουν μυστηριώδεις φόνοι.

Στην πρώτη σεζόν, αποκάλυψαν τη δολοφονία του συγχωριανού τους Τιμ Κόνο (Τζούλιαν Τσίχι), και στη δεύτερη σεζόν έκαναν το ίδιο για την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του κτιρίου Μπάνι Φόλγκερ (Τζέιν Χάυντισελ). Στη σειρά πρωταγωνιστεί επίσης η Τίνα Φέι.

Τα τρέιλερ της πρώτης και δεύτερης σεζόν του «Only Murders in the Building»:

Η Μέριλ Στριπ, που έχει κερδίσει τρία βραβεία Emmy, τρία Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες, είναι γνωστή μεταξύ άλλων από ταινίες όπως «Sophie’s Choice», «Out of Africa», «Julie & Julia», «The Devil Wears Prada», «Mamma Mia!» και άλλες.

Στην τηλεόραση, οι σημαντικότερες συμμετοχές της περιλαμβάνουν τη μίνι σειρά «Holocaust» του 1978, το «Angels in America» του 2003 και τη δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies» του HBO.

Η τρίτη σεζόν βρίσκει τους Τσαρλς, Όλιβερ και Μέιμπελ να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος σκότωσε τον Μπεν Γκλενρόι (Πολ Ραντ). Στο φινάλε της δεύτερης σεζόν είδαμε τον Γκλενρόι να πεθαίνει στη σκηνή ενώ έπαιζε σε ένα έργο του Μπροντογουέι απέναντι από τον Τσαρλς και υπό τη σκηνοθεσία του Όλιβερ.

Ο Στιβ Μάρτιν δημιούργησε το «Only Murders in the Building» μαζί με τον Τζον Χόφμαν. Οι Μάρτιν, Χόφμαν, Σορτ και Γκόμεζ είναι παραγωγοί μαζί με τους Νταν Φόγκελμαν και Τζες Ρόζενταλ.

Πηγή: lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα