Ποδόσφαιρο

ΟΠΑΠ Game Time: Ο Κώστας Κατσουράνης για τους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μιλάει για τους αγώνες Κροατία-Βραζιλία, Ολλανδία-Αργεντινή, Μαρόκο-Πορτογαλία και Αγγλία-Γαλλία
Ακούστε το άρθρο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο επιστρέφει σήμερα με τα τέσσερα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης. Η 8η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, αφιερωμένη στη μεγάλη διοργάνωση, φιλοξενεί έναν ακόμα Legend του Euro 2004, τον Κώστα Κατσουράνη.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής προειδοποιεί ότι στο πρώτο σημερινό παιχνίδι (17:00) η Βραζιλία, παρότι είναι φαβορί, δεν θα έχει εύκολο έργο με την Κροατία.

Σχολιάζει επίσης την άλλη σημερινή αναμέτρηση Ολλανδία-Αργεντινή (21:00) και δηλώνει μεγάλος φαν του Λιονέλ Μέσι τον οποίο χαρακτηρίζει ως εξωπραγματικό παίκτη!

Για το Μαρόκο, που παίζει αύριο (17:00) με την Πορτογαλία, υποστηρίζει ότι μοιάζει με την Εθνική Ομάδα του 2004. Δίνει όμως το προβάδισμά στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος για τον οποίο τονίζει ότι πήρε τη σωστή απόφαση να κρατήσει τον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Ελβετία και δικαιώθηκε.

Τέλος, μιλάει για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι Αγγλία-Γαλλία (21:00) και εξηγεί ποια από τις ομάδες έχει το προβάδισμα για την πρόκριση.

Δείτε το βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα