Αθλητισμός

OPEN CHAMPIONSHIP SUMMER  EDITION IV: «Τιτανομαχίες» στο “ΑΕΘΛΕΙΟΝ”

Για τέταρτη συνεχή χρόνια το Open Championship summer edition IV ήρθε στο νομό μας, με μια εντυπωσιακή κάρτα αγώνων «Ελλάδα vs Ιταλία» και έναν ακόμα Ευρωπαίο αντίπαλο, τον Alexander Poppeck

(Team MFC Munich Fight Club Germany), για τον πρωταθλητή μας Δημήτρη Μάλλιαρη (ο μεγάλος αγώνας έγινε χθες το βράδυ).

Καθ’ όλη την διάρκεια του Open Championship summer edition IV, που έγινε στο κλειστό στάδιο “ΑΕΘΛΕΙΟΝ”, είχαμε συναρπαστικούς αγώνες από την αφρόκρεμα του αθλήματος και σίγουρα οι φίλαθλοι απόλαυσαν πλούσιο θέαμα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των ηλικιών, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αναζητώντας πέρα από τη νίκη και την προσωπική δικαίωση.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο έγινε η παρουσίαση/ζύγιση όλων των αθλητών και αθλητριών σε μια λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε στη κεντρική πλατεία της Γαστούνης.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing-WKF για την Ωκεανία, Γιώργος Περγιάλης, σε δηλώσεις του ανέφερε πως φέτος γίνεται η καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων 10 ετών, τουλάχιστον, ενώ για τον Μάλλιαρη είπε πως είχε προπονηθεί πολύ καλά για τον αποψινό αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες πήραν μέρος πέρα από τους Ιταλούς αθλητές και αθλητές από την Αθήνα, την Πάτρα, την Καλαμάτα και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Όλη η επικαιρότητα