Παρουσίαση Επιχείρησης

Optical Center Παπαγιαννόπουλος: Μας προσέχει 30 χρόνια, σαν τα μάτια του!

30 χρόνια επιτυχημένης πορείας!
Ακούστε το άρθρο

30 χρόνια επιτυχημένης πορείας συμπληρώνουν φέτος τα καταστήματα οπτικών Παπαγιαννόπουλος στον Πύργο, ενός ονείρου που έγινε πραγματικότητα μετά από σκληρή δουλειά, συνεχή προσπάθεια, συνέπεια, σεβασμό και αγάπη στους πελάτες!

Μια επιχείρηση η οποία ξεκίνησε το 1992 από την οδό Μανωλοπούλου και επεκτάθηκε στη συνέχεια με το κατάστημα επί της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης και η Βούλα Παπαγιαννοπούλου το 1992, με το Μιχάλη και τη Γεωργία, πριν από τον ερχομό των διδύμων…

Ο ανταγωνισμός μεγάλος, όμως η ποιότητα σε συνδυασμό με της προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες και τις προσωπικές σχέσεις που δημιούργησε και καλλιέργησε αυτά τα χρόνια η οικογένεια, η επιχείρηση κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα όχι μόνο της επιβίωσης αλλά και της επέκτασης.

Ο Μιχάλης και η Γεωργία θυμούνται…

Το Optical Center δε θέλει ιδιαίτερες συστάσεις όλοι ξέρουμε ότι θα βρούμε μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά οράσεως και ηλίου όλων των οπτικών οίκων σε ασύγκριτες τιμές και έχοντας πλέον περάσει στη δεύτερη γενιά διαχείρισης, ο Μιχάλης, η Γεωργία, η Αιμιλία και η Παναγιώτα διηγούνται την ιστορία της επιχείρησης που άνοιξαν οι γονείς τους «Πριν από 30 χρόνια οι γονείς μας πήραν την πιο σπουδαία απόφαση για τη ζωή τους! Έχοντας 2 παιδιά, τον Μιχάλη και τη Γεωργία, άφησαν τα πάντα για να ακολουθήσουν το όνειρο τους…

Ο μπαμπάς δουλεύοντας από 13 ετών στον Μεταξά, το μεγαλύτερο οπτικό κατάστημα της Αθήνας τη δεκαετία του ’90,  ονειρεύτηκε μια νέα ζωή στην επαρχία με ένα δικό του κατάστημα. Φυσικά η μαμά ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια σε όλο αυτό. Η αρχή δεν ήταν καθόλου εύκολη, όταν μάλιστα σε όλο αυτό προστέθηκε και μια διπλή εγκυμοσύνη με τον ερχομό της Αιμιλίας και της Παναγιώτας….».

Η Αιμιλία, ο Μιχάλης, η Παναγιώτα και η Γεωργία Παπαγιαννοπούλου

Η διαχείριση πλέον στα 4 αδέρφια

«Η αγάπη που έδειξε ο κόσμος πρώτα απ’ όλα στους γονείς μας και έπειτα στο κατάστημα μας δεν άφησε πότε περιθώριο αμφιβολιών για την τεράστια αλλαγή που έκαναν! Το κατάστημα του μπαμπά είναι ακόμα στο ίδιο σημείο, απέναντι από το παλιό ΚΤΕΛ ενώ πριν από 16 χρόνια η επιχείρηση επεκτάθηκε ανοίγοντας και δεύτερο κατάστημα στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου. Τα καταστήματα έχουν περάσει στη δεύτερη γενιά πια, οι γονείς μας μπορεί να κάνουν guest εμφανίσεις, όμως έχουμε όλοι μας αγαπήσει αυτή την πόλη γιατί εδώ εξελιχθήκαμε με τη στήριξη του κόσμου!

Υποκατάστημα 28ης Οκτωβρίου

Ο Πύργος πλέον είναι ο τόπος μας και σας ευχαριστούμε όλους ! ».

Διευθύνσεις:

Κεντρικό Μανωλοπούλου 22, 26210 32856

Υποκατάστημα 28ης Οκτωβρίου 5, 26210 32850

facebooκ Οπτικό κέντρο Παπαγιαννόπουλος

instagram optiko_kentro_papagiannopoulos

Όλη η επικαιρότητα