Παρουσίαση Επιχείρησης

Optical Gallery Τερζής: Ένα κόσμημα… για τα μάτια σας μόνο!

Τα πάντα για τα οπτικά...
Ακούστε το άρθρο

Συνεργαζόμενος με τους μεγαλύτερους οίκους οπτικών σε παγκόσμιο επίπεδο συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία ο Γιώργος Τερζής μέσα από το Optical Gallery που δημιούργησε τον Ιούνιο του 2007. Ένα μοναδικό καλαίσθητο και άνετο χώρο με ταυτότητα, γνώσεις και εμπειρία.

Στο Optical Gallery μέσα από την τεράστια συλλογή οπτικών ηλίου και οράσεως ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει αυτά που του ταιριάζουν καλύπτοντας τις….οπτικές του ανάγκες και αναδεικνύοντας παράλληλα τις λεπτομέρειες και τις ιδιαιτερότητες του προσώπου του.. 

Γνώσεις και προτάσεις για όλους

Ο διπλωματούχος Οπτικός-Οπτομέτρης Γιώργος Τερζής θα σας δώσεις τις ιδανικές λύσεις που ταιριάζουν στα μάτια σας και στην τσέπη σας για ένα άρτιο οπτικό αποτέλεσμα.

Εκτός από τα γυαλιά ηλίου και οράσεως μπορείτε να επιλέξετε φακούς επαφής και να βρείτε βοηθήματα χαμηλής οράσεως αλλά και εξειδικευμένα γυαλιά για όσους είναι λάτρεις των σπορ όπως το ψάρεμα ή αντιβαλιστικά γυαλιά για τους φίλους κυνηγούς. Επιπλέον μπορούν να προμηθευτούν ανάλογα γυαλιά και όσοι εργάζονται σε Σώματα Ασφαλείας.

Επιλεγμένες προτάσεις οπτικών ηλίου και οράσεως   

Στο Optical Gallery ο Γιώργος Τερζής επιλέγει και προτείνει τα καλύτερα μέσα από τους οίκους Ray Ban, Oakley, Gucci, Dolce Gabbana, Vogue, Bulgari, Prada και τόσα ακόμη. Γυαλιά κλασικά ή μοντέρνα με μεταλλικό ή κοκκάλινο σκελετό, σε πολλούς χρωματισμούς και με τους καλύτερους φακούς που κυκλοφορούν στην αγορά. Τόσο το design όσο και η ποιότητα τα κατατάσουν στα απαραίτητα αξεσουάρ και είναι τόσο πολύτιμα, σαν τα μάτια σας!

Θεμιστοκλέους & Γυμν. Δούκα 32 – Πύργος

Τηλ: 26210-20204- fax:2621020420

Όλη η επικαιρότητα