Παρουσίαση Επιχείρησης

Optical Gallery TΕΡΖΗΣ: Γυαλιά ηλίου και οράσεως

Ακούστε το άρθρο

Κοντά μας από το 2007 βρίσκεται το Optical Gallery Τερζής . Ο υπεύθυνος οπτικός Γιώργος Παν. Τερζής όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθεί να εξυπηρετήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο και να προσφέρει άριστης ποιότητας προϊόντα.

Στο Optical Gallery έχετε τη δυνατότητα να βρείτε γυαλιά ηλίου και οράσεως σε υπέροχα σχέδια, όπως ακριβώς προτάσσει η μόδα. Σκοπός άλλωστε είναι να εξυπηρετεί το πελάτη και να του προσφέρει αυτό που ζητά. Διαθέτει φακούς επαφής και υγρά φακών σε κορυφαία ποιότητα. Από την άλλη πλευρά παρέχει εξειδικευμένα γυαλιά για ψαράδες, κυνηγούς και ποδηλάτες , ενώ για όσους αγαπούν τη κατάδυση εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε μάσκες κατάδυσης με μυωπία και υπερμετρωπία.

Από τη πρώτη κιόλας επίσκεψη το Optical Gallery αποπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες σε ένα χώρο περιποιημένο και προσεγμένο. Με αξιοπιστία προσφέρει υψηλή ποιότητα και ποικιλία σε επίπεδο προϊόντων, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των πελατών του. Το κατάστημα καλύπτει όλα τα βαλάντια μέσα από υπέροχα και μοναδικά σχέδια. Ορισμένοι οίκοι οπτικών που διαθέτει είναι: Chanel, Bulgary, Prada, Rayban, Vogue,Oakley, Versace, Police, Roxy, Quicksilver.

Για τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση -25% για αγορές έξυπνες και οικονομικές.

Διεύθυνση: Γυμνασιάρχου Δούκα 32, Πύργος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26210 20204
Email: opticianterzis@gmail.com
Βρείτε μας στο facebook


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα