Ηλεία

Ώρα αιμοδοσίας στον Κάμπο

Ακούστε το άρθρο

Ώρα αιμοδοσίας έχει σημάνει για αρκετούς συλλόγους στους Δήμους Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού.

Στη Βάρδα ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το παρόν για άλλη μια φορά εθελοντικά στην Αιμοδοσία & στις Δειγματοληψίες για Δωρεά μυελού των Οστών, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.
Επίσης ευχαριστεί την  κ. Δήμητρα Αλμπάνη για την εθελοντική της προσφορά στις Δειγματοληψίες για την Δωρεά μυελού των οστών και στον Σύλλογο Αιμοδοτών « Ο Αιμοδότης » και την κ.Αργυρώ Γιατρά.

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Τραγανού σημειώνει : «Στα είκοσι επτά χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας, έχουν βοηθηθεί τα μέλη μας και οι οικογένειές τους, καθώς επίσης και εκατοντάδες άγνωστοι πάσχοντες συνάνθρωποί μας .
Με χρηστή διαχείριση και ανθρωπιά συνεχίζουμε.

Ελπίζομε στην δική σας θετική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας αυτό και πάλι, με μια προσφορά, που αναδεικνύει την ανθρωπιά σας και την υπευθυνότητά σας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην εθελοντική
αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί :την Κυριακή 20 Οκτωβρίου  και από ώρα 09:30 έως 13:00 στο Δημαρχείο Τραγανού.» Αύριο στα Λεχαινά πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Λεχαινών στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Λεχαινών

Όλη η επικαιρότητα