Ηλεία

Οριστικά λουκέτα στα υποκαταστήματα της ΔΕΔΔΗΕ σε Αμαλιάδα και Λεχαινά;

Ως το χειρότερο σενάριο χαρακτηρίζεται από πολλούς μια τέτοια προοπτική, αφού αναγκάζει τους πολίτες του κάμπου να μετακινούνται στον Πύργο.
Ακούστε το άρθρο

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που έχει ακουστεί κατά το παρελθόν η πιθανότητα να μπει λουκέτο στα υποκαταστήματα ΔΕΔΔΗΕ Αμαλιάδας και Λεχαινών, ωστόσο πλέον φαίνεται πως η πιθανότητα αυτή φαίνεται όλο και πιο κοντά.

Ως το χειρότερο σενάριο χαρακτηρίζεται από πολλούς μια τέτοια προοπτική, αφού αναγκάζει τους πολίτες του κάμπου να μετακινούνται στον Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για το οριστικό κλείσιμό τους φαίνεται πως έχει παρθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου και πως πρόκειται για κάτι δρομολογημένο, με τους υπαλλήλους και τα αρχεία να καλούνται να μεταφερθούν στην υπηρεσία του Πύργου.

Η απόφαση αυτή σίγουρα αναμένεται να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τους πολίτες, που θα πρέπει να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να τακτοποιούν και απλά ζητήματα. Και στο παρελθόν είχαν ακουστεί τα σενάρια κλεισίματος, ωστόσο οι πιέσεις που είχαν ασκηθεί οδήγησαν στο να μην προχωρήσει η διαδικασία.

Ωστόσο τώρα φαίνεται πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, με τους δημάρχους Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη και Ανδραβίδας–Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και τους βουλευτές να έχουν τον τελευταίο λόγο προκειμένου με παρεμβάσεις τους να κατορθώσουν να σταματήσουν την υλοποίηση της συγκεκριμένης περίπτωσης. Σε αντίθετη περίπτωση, για ακόμα μια φορά οι πολίτες θα αναγκαστούν να περάσουν ένα Γολγοθά.

Όλη η επικαιρότητα