Ηλεία

Ορκωμοσία νέου Πολιτικού μηχανικού στον Δήμο Ήλιδας

Μετά την ολοκλήρωση σχετικού διαγωνισμού και το πέρας των διαδικασιών, προσελήφθη στον δήμο ο κ. Στυλιανός Μασούρας, ειδικότητας Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών και το πρωί της Πέμπτης ορκίστηκε από τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη.
Ακούστε το άρθρο

Με νέο επιστήμονα ενισχύεται ο Δήμος Ήλιδας και συγκεκριμένα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Μετά την ολοκλήρωση σχετικού διαγωνισμού και το πέρας των διαδικασιών, προσελήφθη στον δήμο ο κ. Στυλιανός Μασούρας, ειδικότητας Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών και το πρωί της Πέμπτης ορκίστηκε από τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη.

Η ορκωμοσία έγινε στο γραφείο του Δημάρχου, σε πολύ καλό κλίμα, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Μασούρας έρχεται στον Δήμο Ήλιδας με τις καλύτερες συστάσεις. «Εμείς είναι σαν να τον ξέρουμε από καιρό και ελπίζουμε να μας δώσει μεγάλη βοήθεια στα μεγάλα θέματα και στα πολλά έργα που είναι σε εξέλιξη στον δήμο μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπέρης, τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε τα καλύτερα, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα υπάρχει στενή και εποικοδομητική συνεργασία, αφού γνώμονας είναι το συμφέρον του δήμου και το καλύτερο δυνατό για τον τόπο.

Και ο κ. Μασούρας επεσήμανε ότι έχει διάθεση να προσφέρει στον τόπο και θα συμβάλει από την πλευρά του με κάθε τρόπο.

Όλη η επικαιρότητα