Αθλητισμός

ΟΡΤ: Δείτε απόψε στον Αθλητικό Δικαστή

Παρασκευή στις 1 Νοεμβρίου 2019 ώρα 22:15 το βράδυ και Σάββατο 8:00 το Πρωί στην ΟΡΤ και στο Youtube έχουμε την 6Η εκπομπή του Αθλητικού Δικαστή.

Δείτε τι σχολιάζει ο Αθλητικός Δικαστής από την Ευρωπαϊκή Επικαιρότητα και από την Ελληνική πραγματικότητα, δείτε τις ελβετίδες παίκτριες της West Ham και της Τσέλσι να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται, δείτε μία δυναμική γυναίκα που κάνει στρατιωτική παρέλαση την Κυρία Άννα Κορτέση με παράστημα να τιμά τη γυναίκα και το στρατιωτικό σώμα, δείτε την ξανθιά Καλλονή να προσεύχεται για τις όμορφες στιγμές που περνάει στον Απόλλωνα. Δείτε τις αμαζόνες τους Θησέα δύο γυναίκες που κατέγραφαν τα πάντα, δείτε το Στριφτουλεϊκο όλη την οικογένεια να βλέπουν τον αγαπημένο τους αθλητή του μπάσκετ Γιώργο Κοντόγιωργα, δείτε τον Μάκη τον Γιατρά να τρώει σποράκια και να βλέπει τον αγώνα, δείτε τον πρόεδρο του Απόλλωνα Πάτρας να παρακολουθεί όλα τα τμήματα των Υποδομών. “Είμαι ο πρόεδρος του Ατρόμητου” είπε ο Νεκτάριος Σκόνδρας και δείτε την Κυρία που άφησε το ταμείο για να δει τον αγώνα.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή στον αγώνα Νίκη Προαστείου-Καλάβρυτα τον προπονητή της Νίκης να κουβαλάει την πολυθρόνα για να καθίσει στον αγώνα, δείτε τα γεροντάκια στο γήπεδο της Νίκης, η κάμερα κατέγραψε τον αγώνα Άρη Πάτρας-Παναιγιάλειος, δείτε τα σφιχταγκαλιάσματα των παικτών, δείτε την απέκρουση του πρώτου πέναλτι που έπρεπε να επαναληφθεί, στιγμιότυπα των αγώνων Νίκης-Καλάβρυτα και Άρη-Παναιγιάλειο, δείτε το έτοιμο γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας, δείτε το μπούκαρισμα που έκανε ο Αθλητικός δικαστής στην Academy Hair Mod όπου ανέκρινε δασκάλα και μαθήτριες και δείτε το τι έγινε στη γιάφκα φαγητού μετά προεόρτια του φαγητού που ήταν τα λουκάνικα, δείτε τις ευχαριστίες του Δημήτρη για τους ανθρώπους που πήγαν στη γιάφκα για να το γιορτάσουν, δείτε και ακούστε το πολυχρόνιο του Αγίου Δημητρίου, δείτε και ακούστε ζωντανά το Σταυρό που έκαναν για πρώτη φορά στη γιάφκα φαγητού και πολλά άλλα που κατέγραψε η κάμερα του αθλητικού δικαστή.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Παναχαϊκής-Παναθηναϊκού 1-3. Δείτε τα μέτρα από την αστυνομία, δείτε τον εντυπωσιακό κόσμο της Παναχαϊκής που έδωσαν το κάτι διαφορετικό, δείτε την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι nortenos, δείτε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, δείτε το τι έγινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού από τον διαιτητή και τον αναπληρωματικό και δείτε το τι δήλωσαν οι προπονητές Παναθηναϊκού και Παναχαϊκής για τον αγώνα.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή για την 4η Αγωνιστική του αγώνα Όσκαρ Απόλλων-Κόροιβος Αμαλιάδας 85-73, δείτε τη μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων από την Πάτρα και από την Αμαλιάδα, δείτε τους φιλάθλους από την όμορφη ατμόσφαιρα και από τις εντυπωσιακές κυρίες, δείτε το τι έλεγαν οι φίλαθλοι στον Πρόεδρο του Κόροιβου τη στιγμή που διαμαρτυρόταν και δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή στο πρωτάθλημα Νεανίδων και Β Εθνική Γυναικών όπου αρκετοί γονείς έβλεπαν τα παιδιά τους, δείτε στιγμιοτυπα απο τους αγώνες Παναχαϊκή-Ερμής, Ερυθρός Αστέρας-Ακρίτας, ΕΑΠ-Σπαρτιατικός.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή στον αγώνα ανδρών Θησέας-Άθλος Πάτρας όπου ο αγώνας έγινε στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, Δείτε το φιλί της Προεδρίνα του Θησέα στον προπονητή της Ομάδος Άρη Αγγελόπουλο και φυσικά στιγμιότυπα από τον αγώνα.

Δείτε την εκπομπή στο κανάλι μας στο Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCjZre9rakDEDZzykts_mr1Q
Δείτε επίσης την σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/A.Dikastis2

Όλη η επικαιρότητα