Αθλητισμός

ΟΡΤ: Δείτε απόψε στον Αθλητικό Δικαστή

Ακούστε το άρθρο

Παρασκευή στις 22 Νοεμβρίου 2019 ώρα 22:15 το βράδυ και Σάββατο 8:00 το Πρωί στην ΟΡΤ και στο Youtube έχουμε την 9Η εκπομπή του Αθλητικού Δικαστή.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή στον αγώνα Γ Εθνικής για την 9η αγωνιστική θύελλα Πάτρας-Πανηλειακός 0-0.

Δείτε το σχόλιο του Αθλητικού Δικαστή για τα εθνικά πρωταθλήματα Superleague 2 Football League Γ Εθνική και μία αναφορά στους αγώνες ειδική αναφορά στους αγώνες ΠΑΟ Βάρδας-Ζαχάρως και Π.Σ. Σπάρτη-Πανγυθεατικός.

Δείτε το δείγμα από την κάμερα του αθλητικού δικαστή κατά την επίσκεψη της Εθνικής Ελλάδος Παίδων στον Άγιο Ανδρέα όπου πήγαν και άναψαν κερί και παράλληλα την επίσκεψη στο ζαχαροπλαστείο Da Vinci στην Πάτρα. Επίσης δείτε το μπούκαρισμα που έκανε ο Αθλητικός δικαστής στη γιάφκα φαγητού όπου εκεί είχε σειρά στο τραπέζι ο Δημήτρη Χαλκιά μέλος της γιάφκας φαγητού ο οποίος προσέφερε προβατίνα από το Καρπενήσι.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης στον αγώνα Α1 ΕΠΣ Ηλείας Πέλοπας Πύργου-Προοδευτικής Μανωλάδος και τον αγώνα Α2 ΕΠΣ Ηλείας Ατρόμητος Βαρβάσαινας-Αετός Κέντρου και παράλληλα ακούστε το σχόλιο του αθλητικού δικαστή για την ανακοίνωση που έκανε η ΕΠΣ Ηλείας για το ενωσιακό γήπεδο για τη μη βοήθεια της ΕΠΟ και της πολιτείας.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/VtCI4uv_P0A

Δείτε την εκπομπή στο κανάλι μας στο Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCjZre9rakDEDZzykts_mr1Q
Δείτε επίσης την σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/A.Dikastis2

Όλη η επικαιρότητα